ایلام - ایرنا - مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام گفت: احیا و بازگشت ۱۷ واحد تعطیل به چرخه فعالیت از دلایل انتخاب ایلام بعنوان استان برتر کشور در رفع موانع پیش‌روی تولید در سال جهش تولید است.

به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام، آیت قیصربیگی اظهار داشت: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در این بازه زمانی ۶۰ جلسه با ۲۳۹ مصوبه برگزار شده که از این میزان ۱۶۴ مصوبه اجرایی و ۷۵ مصوبه در دست اقدام است.

وی افزود: آنچه که در این گزارش قابل توجه بوده در صدر بودن نام استاندار ایلام بین استانداران کشور در مدیریت جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است و نکته حائز اهمیت اینکه قاسم سلیمانی‌دشتکی با علم و اشراف به مهم بودن نقش و کارکرد ستاد تسهیل در رفع موانع پیش‌روی تولید با مدیریت هوشمندانه از تمامی ظرفیت‌های نهادها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی استان بهره گرفت.

مدیر کل روابط عمومی استانداری ایلام گفت: در این زمینه سلیمانی‌دشتکی با راهبرد همدلی، همراهی و هم‌افزایی در امور توانسته است تعاملات ویژه‌ بین دستگاهی داخل و خارج استان را به شکل قابل قبولی برقرار کند که خروجی آن را در سفر پرشمار مسوولان ارشد کشوری به استان از جمله حضور چهار معاون رییس‌جمهوری و روسای بنیادها، نهادها، ارگان‌ها، هلدینگ‌ها و شرکت‌های مهم و تاثیرگذار کشور به ایلام است که هر کدام از این برنامه‌ها دستاوردهای فراوان و قابل توجهی بدنبال داشته است.

قیصربیگی یادآور شد: سفر دکتر نوبخت و هیات همراه به ایلام بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای استان مصوب شد که از این میزان ۳۷۳ میلیارد تومان به پروژه‌های جهش تولید اختصاص یافت و این سفر نمونه‌ای از این دستاوردهاست.

وی افزود: همچنین با رایزنی‌های گسترده و تلاش‌های انجام گرفته توسط نماینده عالی دولت در استان و مجموعه مسوولان استانی بالغ بر ۲۷ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه برای تحقق شعار سال در استان ایلام تعریف شده است که این حجم اعتبار به نسبت جمعیت استان در سطح کشور با فاصله اول بوده و یک رکورد محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: در این راستا سرمایه‌گذاری پروژه‌های مهم حوزه پتروشیمی و صنایع پایین‌دست نفت و گاز با ۲۴ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان متعلق به واحد الفین پتروشیمی ایلام، پتروشیمی دهلران و توسعه صنایع پایین‌دست پتروایرانیان، طرح‌های حوزه آب و خاک و کشاورزی با اعتبار یک هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان، پروژه‌های حوزه صنعت و معدن با اعتبار ۵۹۳ میلیارد تومان، پروژه‌های استان در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعتبار ۹۲ میلیارد تومان و طرح‌های حوزه گردشگری با اعتبار هفت میلیارد تومان از مهمترین پروژه‌های جهش تولید در استان ایلام بشمار می‌رود.

قیصربیگی به ۲ اقدام دیگر و مهم استاندار ایلام جهت رفع موانع پیش روی تولید استان اشاره کرد و گفت: تشکیل مرکز فوریت‌های رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری استان در زیرمجموعه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و جذب صد درصدی تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ با پرداخت ۸۰ میلیارد تومان و کسب رتبه اول کشور در این زمینه از جمله اقدامات مهم است.

مدیرکل روابط عمومی استانداری ایلام تصریح کرد: امروز تلاش نماینده عالی دولت در استان و مجموعه مسوولان استانی حول یک محور اساسی و عملیاتی شدن تحقق شعار سال متمرکز شده است که در این راستا اتمام و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام حوزه تولید و رفع موانع پیش روی تولید استان در اولویت اصلی قرار گرفته است.

قیصربیگی افزود: حاصل فعل و انفعالات انجام شده در این زمینه سبب شده است در مجموع بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در ۲ ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان احیا شود که این مهم نقش بسزایی در توفیقات حاصله داشته است.