محمد محمدی قیداری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شناسایی معلولان و مددجویان جویای شغل، پرداخت تسهیلات خوداشتغالی از منابع موجود، پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی معلولان و مددجویان، پرداخت یارانه ارتقاءکارآیی معلولان به کارفرمایانی که اقدام به جذب افراد معلول می کنند، از جمله راهکارهای مناسب جهت تحقق اهداف سازمان بهزیستی است.
وی اضافه کرد: در راستای تسهیلگری اشتغال مددجویی از طریق تسهیلات بانکی ازمحل بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری ۴۱۶ نفر ایجاد اشتغال شده و از مجموع افراد اشتغال یافته در سال جاری ۳۲۰ نفر از تحت پوشش شهری و ۱۷۴ نفر روستایی است.
محمدی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات خود اشتغالی به ۷۸ نفر از مددجویان از طریق سایر منابع چون CBR، گروههای همیار، مراکز غیردولتی، پرداخت مشوق های بیمه ای، تسهیلات بلاعوض بوده است افزود: این امر توسط بانک های عامل ملی، توسعه تعاون، مهر ایران، صادارت، ملت، مسکن، رفاه کارگران، تجارت، پارسیان، سامان، پست بانک وسینا پرداخت می شود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: به منظور تثبیت اشتغال های ایجاد شده از طریق پرداخت سهم بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی از ابتدای سال جاری تا کنون به ۴۳۷ نفر از افراد تحت پوشش، مبلغ بیش از ۴۰۰ میلیون تومان در قالب بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی توسط بهزیستی و به ۳۸ نفر از افراد تحت پوشش شاغل در بخش های غیردولتی نیز بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال کمک هزینه ارتقاءکارآیی معلولان پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از اشتغال معلولین به اینکه کارفرمایانی که نسبت به بکارگیری جامعه هدف سازمان اقدام نموده و بر اساس قانون کار حقوق و مزایا پرداخت میکنند، حق بیمه سهم کارفرما ۲۳ درصد به مدت پنج سال به کارفرما پرداخت می شود، همچنین به کارفرمایان در ازای به کارگیری یک نفر از مددجویان تحت پوشش بهزیستی ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه بانکی داده می شود.
به گفته محمدی، در دهه فجر امسال نیز ۲۰ طرح اشتغال زایی در زمینه های دامداری، کشاورزی، خیاطی، فراوری زیتون، خواربارفروشی، تولیدی کفش زنانه، کابینت سازی و غیره در شهرستانهای زنجان، خدابنده، طارم، خرمدره، ایجرود و سلطانیه آماده بهره برداری است.