سنندج - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان گفت: نیازسنجی اجتماعی عامل مهمی برای سوق دادن آموزش‌های جهاد دانشگاهی به سمت ظرفیت‌های بومی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش ایرنا، محمدابراهیم زارعی روز شنبه در نشست با رییس و معاونان جهاد دانشگاهی کردستان، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی یک نهاد علمی برآمده از انقلاب و منشاء خدمات بسیاری در جامعه به ویژه برای جوانان بوده است.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان با تاکید بر حمایت از فعالیت‌های جهاد جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های مختلف افزود: اشتغال مساله اصلی جامعه است و لذا نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی می‌توانند در کنار دیگر مجموعه‌های دست اندرکار، آموزشهای کاربردی شغل آفرین را در اولویت خود قرار دهند.

زارعی تاکید کرد: جهاددانشگاهی این توان و ظرفیت را دارد که به سمت آموزش‌های فنی، تجارت و کشاورزی برود و راهنمای جوانان به سمت اشتغال در این بخش‌ها باشد.

وی با بیان اینکه ثروت‌آفرینی در کردستان نسبت به میانگین کشوری پایین تر است، یادآور شد: هم مرز بودن با عراق فرصتی برای اشتغال  است که باید به آن توجه بیشتری شود.

جهاد دانشگاهی کردستان موفق در اشتغال خانگی

رییس جهاددانشگاهی کردستان هم در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی استان ظرفیت‌ بالایی برای فعالیت در بخش‌های مختلف دارد و انتظار می‌رود مسوولان از آن حمایت کنند.

اکبر اسدی استفاده از  ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در کنار تعامل و همفکری را منشاء اقدامات اثرگذار در استان اعلام کرد و افزود: خدمات جهاد دانشگاهی در مسیر توسعه جامعه است و رسیدن به رشد و کمال مطلوب در توسعه، هم افزایی نهادها و دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرکز خدمات تخصصی اتاف (ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی) در جهاددانشگاهی استان، افزود: این مرکز تخصصی قبل از انجام پروژه های مهم در جامعه پیوست های اجتماعی و فرهنگی لازم را متناسب با اهمیت پروژه تهیه کرده و در اختیار مسوولان قرار می‌دهد.

رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان تاکید کرد: مراکز نوآوری و شکوفایی، GIS، مرکز تخصصی توت فرنگی و مراکز دیگری که در جهاد دانشگاهی وجود دارد آماده خدمات بیشتر به جامعه هستند.

وی گفت: سال گذشته جهاد دانشگاهی استان با ورود به بحث مشاغل خانگی توانست بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ نفر را آموزش داده و به بدنه بازار اتصال دهد و از الگوهای موفق کشور شود.