به گزارش روز شنبه ایرنا، خانه فرهنگ ایران در شهر پیشاور مرکز ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان با مشارکت انجمن ادبی بانوان کاروان حوا، نهضت بانوان منهاج القرآن، دانشگاه بینظیر بوتو پیشاور و همچنین انجمن زینبیه (س) وابسته به شیعیان شهر پیشاور، سمینار «اهمیت خانواده در اسلام در فرهنگ فاطمی» را در سالن امام خمینی (ره) خانه فرهنگ ایران برگزار کرد.
شخصیتهای دینی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بانوان از جمله رابعه بصری نماینده حزب حاکم در مجلس ایالت خیبرپختونخوا، دکتر شاهین عمر رییس دانشکده دخترانه گلبهار پیشاور، بشری فرخ رییس انجمن ادبی کاروان حوا، روبینه معین رییس نهضت بانوان نهضت منهاج القرآن، دکتر بسمینه سراج رییس بخش زبان و ادبیات اردو دانشگاه بینظیر بوتو پیشاور، خانم نسیم نقوی رییس انجمن زینبیه شیعیان پیشاور و جمع کثیری از بانوان پیرو صدیقه طاهره (س) در این همایش شرکت کردند.
در این مراسم یک کلیپ ویژه تهیه شده توسط نمایندگی فرهنگی ایران باصداگذاری به زبان اردو شامل موفقیتها و حضور فعال زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در عرصههای مختلف: فرهنگی، اجتماعی، علمی، پزشکی، هنری، ورزشی و ... پخش شد.
سخنرانان در این سمینار در خصوص اهمیت خانواده در اسلام در فرهنگ فاطمی و ابعاد مختلف شخصیتی، فضایل، کمالات و سیرت طیبه حضرت سیده نساء العالمین فاطمه زهرا (س) به ایراد سخنرانی پرداختند.
رییس انجمن ادبی کاروان حوا ضمن تبریک میلاد فرخنده و با سعادت حضرت فاطمه (س) در بخشی از مقاله ارایه شده خود اظهارداشت: عشق و ارادت زنان آزاده دنیا به حضرت فاطمه زهرا (س) و تاسی از مشی ایشان بر اساس دستورات دین مبین اسلام در اهمیت به خانواده و تربیت فرزندان صالح در سایه اقتدا به این بانوی بیبدیل خلقت توشه اعمال نیک زنان در دنیا و آخرت میباشد.
وی افزود: خانواده به عنوان اولین و مهمترین نهاد اجتماعی تاثیر زیادی در ساخت مدینه فاضله جهانی داشته و این موضوع تنها در سایه الگوپذیری از فخر خلقت بشری حضرت صدیقه کبری (س) از سوی حضرت باری تعالی محقق میگردد.
«روبینه معین» رییس نهضت بانوان منهاج القرآن پیشاور در سخنان خود با اشاره به تحصیل عشق، محبت، مسئولیت پذیری و اهتمام به امور خانواده حضرت زهرا (س) از سرچشمه محبت و عطوفت رسول خدا (ص)، برای محبت به همسر و فرزندانش و انجام وظایف خود نسبت به خانواده اظهارداشت: بزرگترین موفقیت و ارزش زنان در تمام شئون زندگی، ایجاد آرامش، امنیت و خشنودی در فضای خانواده میباشد.
وی با تاکید بر فرمایشات حضرت علی (ع) مبنی بر"جهاد زن، شوهرداری است" خاطر نشان کرد: زنان مسلمان بایستی با تمام سعی و تلاش خود برای ایجاد آرامش در خانواده در این جهاد اکبر سربلند و پیروز گردند.
خانم «رابعه بصری» نماینده مجلس ایالت خیبرپختونخوا نیز گفت: در سیره عملی حضرت زهرا (س) توجه به شکل گیری شخصیت و ایجاد اعتماد به نفس در فرزندان گرامی خود، برای سروری بشریت، مقابله با سختیها، ظلم و بیعدالتی کاملاً مشهود میباشد.
وی افزود: تنها با پیروی و الگوپذیری از این خصوصیت فخر زنان عالم میتوان ابتدا خانواده و بدنبال آن جهان کنونی را اصلاح نمود.
این سیاستمدار پاکستانی با تاکید بر مقام روحانی و ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی حضرت فاطمه (س) با استناد به آیات قرآن و روایات، انتخاب روزی به عنوان روز زن را تصمیمی هوشمندانه و بسیار ارزشمند دانست و گفت: بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) با ویژگیهای بارز از جمله: تکریم خانواده و تربیت صحیح فرزندان، نه تنها برای زنان مسلمان بلکه برای همه زنان آزاده جهان اسوهای بینظیر میباشد.
دیگر سخنرانان نیز با برشمردن ابعاد مختلف شخصیتی حضرت صدیقه کبری (س) از جمله: دینی، اجتماعی، عبادی، خانوادگی و تربیتی آن بانوی دو عالم، ایشان را نمونهای بیمثال برای زنان جهان دانستند.