به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمدجعفر صادقی افزود: برای چهار هزار و ۸۱۲ نفر هم کار مراقبت در منزل توسط مراقبان سلامت انجام شده است و روزانه هزار و ۸۰۰ نفر توسط مراقبان سلامت که عضو تیم مراقبتی طرح شهید سلیمانی این دانشگاه هستند رهگیری میشوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر هزار و ۹۳ خانه بهداشت در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است و هر خانه حداقل یک تیم رهگیری دارد و روزانه هزار و ۸۰۰ نفر توسط اعضای این خانهها که عضو تیم مراقبتی طرح شهید سلیمانی این دانشگاه هستند رهگیری میشوند.
مسوول تیم مراقبتی طرح شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بررسیها نشان داده که حساسیت مردم نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک کاهش یافته است و در کنار آن افزایش ۲ برابری میزان مراجعات مردمی به مراکز منتخب کرونا و همچنین افزایش سه برابری میزان تماسهای مردمی با سامانه ۱۹۱ را شاهد هستیم.
صادقی با بیان این که اگر همکاری مردم کمرنگ شود رسیدن به موج چهارم دور از دسترس نیست افزود: موج چهارم اگر از راه برسد به مراتب سختتر از موجهای اول تا سوم خواهد بود زیرا در فصل زمستان قرار داریم و همزمانی بیماری کرونا با بیماریهای آنفلوآنزا و سرماخوردگی بر سختی کار بیش از پیش میافزاید.
۸۰ درصد از جمعیت 6 میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.
خدمات بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد به ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی ارائه میشود.
بر اساس اعلام رسمی تاکنون یک میلیون و ۴۵۹ هزار و ۳۷۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۸ هزار و ۴۱۲ تن رسیده است.