اصفهان- ایرنا- معاون اداری مالی دانشگاه اصفهان گفت: در دولت های یازدهم و دوازدهم تاکنون ۵۰ هزار متر مربع طرح عمرانی و ساختمانی در این دانشگاه احداث شده است.

به گزارش ایرنا، ولی‌الله میرخانی روز شنبه در مراسم افتتاح طرح های عمرانی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن اجتماعات پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه  افزود: در زمان حاضر ۷۰ هزار متر مربع طرح های عمرانی و ساختمانی با پیش بینی اعتبار پنج هزار میلیارد ریال در این دانشگاه در دست احداث است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه اصفهان در ۱۵ سال گذشته هیچ طرح عمرانی مصوب کشوری با اعتبار ملی نداشت، ادامه داد: ما بودجه ملی برای توسعه ساختمان ها نداشتیم و بودجه لازم برای اجرای طرح ها را از محل صرفه جویی، کمک خیران و درآمدهای اختصاصی دانشگاه تامین کردیم.

میرخانی با اشاره به اینکه در دولت قبل از یازدهم، کلنگ های زیادی در دانشگاه اصفهان به زمین زده شد و ساختمان های نیمه کاره به ما رسید، تصریح کرد: این در حالی است که ما هیچ طرح ملی نداشتیم و این موضوع، محرومیت دانشگاه اصفهان را می رساند.

وی با تاکید بر اینکه با وجود محدودیت های مالی، بازسازی ۸۰ هزار متر مکعب ساختمان را در دست اجرا داریم، خاطرنشان کرد: دانشگاه اصفهان در زمینه دانشگاه سبز در سطح دنیا رتبه های خوبی دارد.

میرخانی با بیان اینکه در سال ۹۲ دانشگاه اصفهان یکهزار و ۳۶۰ کارمند داشت، اظهار داشت: تعداد کارمندان این دانشگاه در زمان حاضر ۹۲۰ نفر است و ما هیچکس را اخراج نکردیم بلکه آنها بازنشسته شدند و تا شهریور سال آینده تعداد کارمندان به ۸۸۰ نفر می رسد.

وی با اشاره به اینکه با وجود مشکلات مالی، هیچ طلبی توسط کارمندان نداریم و حق التدریسی استادان را نیز پرداخت کردیم درحالیکه در برخی دانشگاه ها تا پنج ترم عقب هستند، افزود: این موارد بدلیل مدیریت صحیح دانشگاه و صرفه جویی، محقق شد.

معاون اداری مالی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: امروز با حضور وزیر علوم چند طرح عمرانی با اعتبار چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در این دانشگاه افتتاح شد که مرهون تلاش کارکنان و کمک خیران است.

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت مرکز توسعه صلاحیت های حرفه ای تدریس در این مجموعه گفت: جای چنین مرکزی در دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم خالی بود که در دانشگاه اصفهان از سال ۹۶ برای آن اقدام شد.

یوسف شاقول، هدف از راه اندازی این مرکز را توانمندسازی اعضای هیات علمی، ارزیابی و بهبود کیفیت آموزش، تدوین و بررسی فرایند علمی، جذب هیات علمی و فناوری و تجهیزات آموزشی عنوان و اضافه کرد: اگر این مرکز نبود در دوران کرونا آنطور که باید نمی توانستیم در زمینه آموزش مجازی اقدام و حرکت کنیم و استادان با استفاده از ظرفیت های این مرکز توانستند خود را با آموزش مجازی هماهنگ کنند.

همچنین مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اصفهان در این جلسه اظهار داشت: ۳۲ هکتار از این دانشگاه برای ناحیه نوآوری اختصاص یافت که تا کنون ۳۵ هزار متر مربع از آن تخلیه و آماده واگذاری به بخش خصوصی شده است.

جواد راستی با اشاره به مزیت ها و امتیازهای ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان افزود: در این ناحیه منظومه خلق ارزش ایجاد و ثروت عظیم علمی از طریق مشارکت با بخش خصوصی و ۳۵ هزار دانشجو و ارتباط با جامعه فراهم می شود.

وی اهداف دانشگاه اصفهان از راه اندازی ناحیه نوآوری را توسعه زیرساخت های نسل سوم و چهارم دانشگاهی، اشتغالزایی و تقویت زیرساخت های کارآفرینی عنوان و خاطرنشان کرد: تا کنون مراکزی مانند رشد و کارآفرینی، نوآوری صنایع سرگرمی، کارگاه تکنیک و ساخت اشتراکی (فب لب) با ۴۰ واحد فناور و پنج شرکت دانش بنیان در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان راه اندازی شده است.

به گزارش ایرنا، امروز بهره‌برداری چهار طرح عمرانی دانشگاه اصفهان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همزمان در هفتمین روز گرامیداشت دهه مبارک فجر آغاز شد.

منصور غلامی شامگاه جمعه وارد اصفهان شد و امروز با حضور در دانشگاه اصفهان علاوه بر افتتاح طرح های عمرانی در جلسه شورای مدیریت استانی شرکت کرد؛ در این جلسه که به میزبانی دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه معین استان برگزار شد، گزارشی از فعالیت دانشگاه های استان ارایه شد.

همچنین جلسه منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار اصفهان در دانشگاه اصفهان برگزار می شود، مصوبه منطقه ویژه (کریدور) علم و فناوری اصفهان در سال ۹۳ توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) صادر شد و این منطقه فعالیت خود را از آبان سال گذشته آغاز کرد و بر ۶ فناوری خاص شامل گلخانه‌های خودپایدار، تولید ایمپلنت، بازی درمانی، تولید آب شیرین بدون پساب، فناوری‌های مدیریت پسماند و دور پزشکی متمرکز شده است.

اصفهان با حدود ۲۵۰ هزار دانشجو  و پنج هزار عضو هیات علمی در ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دومین استان دانشگاهی کشور است؛ دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه جامع و مادر این استان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی است.

دانشگاه اصفهان ۱۶۲ شهید شامل ۱۵۵ شهید دانشجو، پنج شهید کارمند و یک شهید عضو هیات علمی دارد.