هرمز امیری روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این رو تمام صنوف نیازمند سوخت دارای پروانه کسب و پیشه از مدیریت بازرگانی و اصناف باید نسبت به بارگزاری اطلاعات در سامانه Freezones.ir اقدام کنند.
وی ادامه داد: پس از ثبت اطلاعات، اخذ کد رهگیری و تایید مدیریت بازرگانی و اصناف، برای واحدهای صنفی «کد شیما» صادر شده سپس از طریق این کد در سامانه جدید «تجارت آسان» متعلق به شرکت نفت امکان درخواست سوخت وجود دارد.
امیری تصریح کرد: اصناف قشم برای دریافت کد رهگیری، تاییدیه مدیریت بازرگانی و اصناف و کد شیما باید دارای مجوز از سازمان منطقه آزاد قشم باشند که پس از طی این مراحل در کوتاهترین زمان ممکن سهیمه سوخت تعیین شده را دریافت میکنند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.