به گزارش ایرنا، حشمت الله عسگری روز شنبه در آئین بهره برداری از ۳۳۹ طرح صنعتی استان تهران اعلام کرد: این برنامه فرصتی برای نشان دادن ثمره تلاش مسئولان و تولیدکنندگان در بخش های صنعت و اقتصادی این استان است.
وی یادآورشد: مهمترین شاخص اقتصادی که نشان دهنده به ثمر نشستن تلاش مسئولان و تولیدکنندگان می تواند باشد، نرخ بیکاری است که تهران طی سه فصل گذشته شاهد روند نزولی این رقم بود.
عسگری اظهارداشت: کاهش نرخ اقتصادی به عدد ۶.۸ درصد نشان دهنده تحرک و پویایی قابل توجه در مجموعه اقتصادی این استان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران به طرح های بهره برداری شده در این استان طی دهه فجر امسال اشاره و اعلام کرد: علاوه بر ۳۳۹ طرح بخش صنعت، ۱۱۱ طرح در حوزه کشاورزی و ۲۰ طرح در بخش گردشگری افتتاح شد.
وی خاطرنشان کرد: میزان سرمایه گذاری انجام شده برای ۳۳۹ پروژه بخش صنعت به پنج هزار و ۲۴۸ میلیارد و ۲۳ میلیون تومان با اشتغالزایی ۱۰ هزار و ۵۸۹ نفر می رسید.
عسگری ادامه داد: ۱۱۱ طرح در بخش کشاورزی این استان با سرمیاه گذاری ۱۹۲ میلیارد تومان و اشتغالزایی سه هزار و ۹۹۳ نفر به بهره برداری رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: در بخش گردشگری با سرمایه ۱۳۹ میلیارد تومانی، ۲۰ طرح به بهره برداری رسید که منجر به اشتغال ۴۴۳ نفر شد.
وی در ادامه به تحقق ۹۵ درصدی تعهد اشتغالزایی ۹۶ هزار نفری این استان در سال جاری اشاره و تاکید کرد: تا پایان سال تمام تعهد تهران در حوزه اشتغال محقق می شود.
۵۰۰ طرح صنعتی تهران منتظر رفع محدودیت زیست محیطی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در ادامه این جلسه اعلام کرد: هم اکنون بیش از ۵۰۰ طرح تولیدی و صنعتی این استان منتظر دریافت پروانه فعالیت هستند اما به علت محدودیت زیست محیطی مبنی بر ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری نمی توانند این مجوز را دریافت کنند.
یدالله صادقی خواستار اصلاح این قانون شد تا این طرح ها سال آینده بتوانند وارد مدار بهره برداری و تولید شوند.
وی اضافه کرد: تهران ۳۰۰ طرح صنعتی دارای پیشرفت فیزیکی بین ۶۰ تا ۸۰ درصد دارد که تا پایان امسال یا اوایل سال آتی به بهره برداری می رسند.
صادقی افزود: تمام این موفقیت ها با وجود همه محدودیت ها و تنگناها در حوزه تامین نقدینگی، ارز مورد نیاز و تشدید تحریم ها به دست آمده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: باید تاکید کرد که در شرایط کنونی قهرمان قهرمانان تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی هستند که با تمام دشواری های اقتصادی و دشواری های ایجاد شده با تحریم ها، همچنان به فعالیت خود ادامه می دهند و موفق شده اند به شعار جهش تولید امسال جامه عمل بپوشانند.
وی به صدور هفت هزار پروانه طی سال جاری در حوزه خدمات فنی اشاره کرد و میزان اشتغالزایی این بخش را بیش از ۲۱ هزار نفر برشمرد.
افزایش ۹۰ درصدی ظرفیت برق شهرک های صنعتی تهران
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: در حوزه برق که یکی از نقاط آسیب پذیری این شرکت بود، ۶ پست برق با ظرفیت ۲۰/۶۳ مگاوات طی تفاهم نامه ای احداث می شود که می تواند زمینه افزایش ۹۰ درصدی ظرفیت برق این شرکت را افزایش دهد.
صابر پرنیان یادآورشد: این میزان افزایش پست برق برای شهرک های صنعتی، طی ۴۰ سال گذشته بی نظیر است و می تواند پایداری اشتغال ۱۵۰ هزار نفر را در این نواحی صنعتی تضمین کند.
وی اظهارداشت: در حوزه بر۷۴۶ لیتر بر ثانیه به ظرفیت آبرسانی شهرک های صنعتی این استان امسال اضافه شد و به این طریق شاهد رشد ۱۰۰ درصدی این زیر ساخت بودیم که به دنبال آن از ادامه اشتغال ۱۸۴ هزار نفر پشتیبانی شد.
پرنیان خاطرنشان کرد: در بخش پرونده ای راکد، طی ۹ ماه گذشته ۷۰۹ قرارداد بررسی و تعیین تکلیف شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران گفت: در سال گذشته ۳۰۶ جواز تاسیس شده بود که این رقم در سال ۱۳۹۹ به ۶۶۱ فقره جواز رسید.
وی ادامه داد: با افزایش ۱۵۸ درصدی شهرک سازی در بخش های صنعتی، ۲۱۵ درصد میزان سرمایه گذاری در بخش تولید و صنعت این استان افزایش یافت.