نورعلی عباسپورعصر شنبه درگفت و گوی اختصاصی با خبرنگارایرنا در کرج اظهارداشت : طی ۲ سال گذشته ۵۰ مرکز مشاوره خانواده به مراکز استان ها اضافه شده است.
وی به نقش مهم مراکز مشاوره درفرآیند تعلیم و تربیت اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات مشاوره به دانش آموزان و والدین موجب رشد تحصیلی، تصمیم گیری صحیح، سازگاری اجتماعی، اصلاح و تغییر رفتار فردی و بین فردی ، مهارت و کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از رفتارهای پرخطر می شود.
عباسپور بیان داشت: دراین وضعیت خاص کرونایی روانشناسان و مشاوران همانند معلمان و مدافعان سلامت درصف مقدم مبارزه با بیماری کووید ۱۹ قراردارند زیرا از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون بیشترمراجعه کنندگان به مراکز آموزش خانواده را خشونت های خانوادگی دربخش فضای مجازی را تشکیل می دهد.
وی خاطرنشان کرد: درمراکز مشاوره به مراجعان مطالبی با محوریت خود مراقبتی، دیگر مراقبتی و استفاده بهینه از فضای مجازی، فرزند پروری و سواد رسانه ای ارائه می گردد.
عباسپورادامه داد: سالانه بیش از ۱۰ هزار نفرازاولیای دانش آموزان درکلاس های مشاوره مدارس شرکت می کنند که امسال این کلاس ها به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا در بستر شبکه شاد درحال برگزاری است.
وی یادآورشد: میزان مشارکت های مردمی و کمک های نقدی درسال تحصیلی گذشته به مدارس نیز ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
وی با بیان اینکه به رغم محدودیت های کرونایی نشست های انجمن اولیا و مربیان به صورت ویدتو کنفرانسی برگزارمی شود، گفت: به منظوربرقراری ارتباط با دانش آموزان و والدین، کانال انجمن اولیا و مربیان دربستر شاد راه اندازی شده است.
مدیرکل دفترانجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش افزود: این کانال حدود ۵ میلیون نفرمخاطب دارد که درآن دوره های آموزش خانواده ازجمله درقالب فیلم، تصویر، متن کوتاه، کلیپ، موشن گرافی ، پوستر و معرفی کتاب ارائه می گردد.
وی عنوان کرد: ۹۸ هزار و ۸۲۰ انجمن اولیا و مربیان در مدارس کشورمشغول فعالیت هستند.
عباسپورتاکید کرد: درسند تحول بنیادین آموزش و پرورش به مشارکت خانواده ها درمدارس تاکید شده است زیرا خانواده در نظام تعلیم و تربیت نقش کلیدی دارد.