به گزارش ایرنا ، بیش از ۱۰ سال از زمان کلنگ زنی پروژه بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی فوق تخصصی امام خمینی (ره ) شهرستان تنکابن می گذرد و این پروژه ملی در طول این سال ها با مشکلات زیادی مواجه شد که باعث گردید پس از گذشت سال ها به اتمام نرسد و مردم منطقه همچنان در انتظار بهره برداری آن باشند.
مشکلاتی از قبیل جانمایی نامناسب ، نبود زیر ساخت های مناسب ، افزایش روز افزون مصالح مورد نیاز و بی انگیزگی پیمانکار باعث شد تا این پروژه پس از گذشت ۱۰ سال به گفته مسئولان ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد و این در حالی است که بسیاری از پروژه های بیمارستانی که همزمان با این پروژه کلنگ احداث آن زده شده ، به بهره برداری رسیده اند.
در ماه های اخیر تلاش های زیادی برای سرعت بخشیدن به روند اجرایی این پروژه صورت گرفت اما پیمانکار بی انگیزه آن همچون سدی در برابر خواسته های مسئولان بود تا اینکه سرانجام مسئولان تصمیم به کنار گذاشتن پیمانکار گرفتند و یک پیمانکار جدید و کاربلد را برای این پروژه انتخاب نمودند.
با آمدن پیمانکار جدید که سابقه احداث چندین پروژه بیمارستای را در کارنامه خود دارد ، گویی خون تازه ای در رگ های این پروژه جاری شده و همین تغییر موجب گردید تا مسئولان کشوری ، استانی و شهرستانی با برگزاری جلسات مختلف در محل پروژه ، روند اجرای پروژه و رفع مشکلات باقی مانده را در دستور کار خود قرار دادند.
بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی (ره)تنکابن در زمینی به مساحت ۱۶ هزار و ۷۳۵ متر مربع در حال ساخت است. برای این بیمارستان هشت تخت جراحی قلب، چهار تخت آی سی یو قلب باز، ۶ تخت سی سی یو و هشت تخت آنژیوگرافی پیش بینی شده است که با بهره برداری از آن بسیاری از مشکلات بیماران منطقه برطرف می شود.
اولویت نخست وزارت بهداشت
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از این پروژه به خبرنگار ایرنا گفت : با تصمیماتی که در ۲ ماه گذشته گرفته شد روند اجرایی این پروژه تسریع یافت و در آینده نزدیک تمامی جبهه های کاری با حداکثر نیرو فعال می شوند تا بتوانیم هرچه سریعتر این پروژه را به اتمام برسانیم.
مجید احمری بر ضرورت تامین زیرساخت های این پروژه تاکید کرد و افزود : با برنامه ریزی صورت گرفته مشکلات تامین آب ، برق ، گاز و راه این بیمارستان بزودی برطرف خواهد شد.
وی اظهار داشت : در حال حاضر مشکلی از بابت تامین اعتبار نداریم ولی برای تکمیل آن نیاز به برخی حمایت هاست که امیدواریم این اتفاق بیافتد.
احمری با بیان اینکه این بیمارستان جزو ده پروژه بیمارستانی اولویت نخست وزارت بهداشت است ،خاطر نشان کرد : باید پروژه بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی (ره) تنکابن تا پایان خردادماه سال آینده به بهره برداری برسد تا مردم منطقه از مزایای آن بهره مند شوند.
افتتاح در خرداد ۱۴۰۰
نماینده مردم شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی نیز پس از بازدید از این پروژه بر ضرورت راه اندازی این بیمارستان تاکید کرد و افزود : روند اجرایی این پروژه نزدیک به ۱۰ سال است که آغاز شده و در ابتدا از سرعت خوبی برخوردار بود اما متاسفانه در سال های اخیر روند اجرایی آن کند شد.
سید شمس الدین حسینی اظهار داشت : پیمانکار قبلی توان سرعت بخشیدن به کار را نداشت و سرانجام با برگزاری مناقصه محدود ، یک پیمانکار صاحب نام با سابقه خوب برای این پروژه انتخاب گردید.
وی این بیمارستان را از نیازهای مردم غرب مازندران و شرق گیلان برشمرد و خاطر نشان کرد : این پروژه در دو بخش ساختمانی و زیرساختی کار خود را آغاز کرده و قرار است تا در دولت تدبیر و امید به بهره برداری برسد.
وی یادآور شد : اگر نتوانیم این پروژه را تا خردادماه سال آینده به اتمام برسانیم ، با تغییر دولت زمان بهره برداری آن باز هم به عقب خواهد افتاد و بیش از همه مردم منطقه متضرر خواهند شد.
ضرورت تامین زیرساختها
فرماندار شهرستان تنکابن هم درباره آخرین وضعیت این پروژه گفت : این بیمارستان به دلیل دارا بودن مرکز جراحی قلب از نیاز های ضروری مردم غرب مازندران و حتی شرق گیلان است.
سید امیر حسینی جو در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بر اساس آمار های موجود ۴۸ درصد علل مرگ و میر افراد در تنکابن ناشی از بیماری های قلبی و عروقی است و همین مسئله اهمیت احداث این بیمارستان را دو جندان کرده است.
وی اظهار داشت : در تلاش هستیم تا همزمان با سرعت بخشیدن به روند احداث بیمارستان ، زیرساخت های این پروژه را تامین نماییم تا پیمانکار جدید بتواند بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهد.
حسینی جو روند اجرایی احداث بیمارستان توسط پیمانکار جدید را مطلوب توصیف کرد و یادآور شد : در سال های گذشته قول های زیادی بابت زمان افتتاح این پروژه به مردم داده شده اما اینبار مصمم هستیم تا این پروژه را تا پایان دولت تدبیر به سرانجام برسانیم.
شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرار دارد.