ایلام - ایرنا - مدیرکل استاندارد ایلام از رشد صدور پروانه‌های حدمجاز آلاینده‌ها برای محصولات کشاورزی بویژه صیفی‌جات در این استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون این استان موفق به صدور ۶ پروانه برای محصولات نخود، پیاز، گوجه فرنگی ، خیار و انگور شده است.

مهناز همتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد حدمجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی سال گذشته و با مشارکت و تلاش سازمان جهاد کشاورزی برای محصول تولیدی نخود دیم در بخش آسمان آباد شهرستان چرداول صادر شد.

وی از رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه‌های حدمجاز آلاینده‌ها برای محصولات کشاورزی بویژه صیفی‌جات در این استان خبر داد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون این استان موفق به صدور ۶ پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده‌ها محصولات صیفی (سیب‌زمینی، خیار، گوجه فرنگی، توت‌فرنگی و پیاز) شده و این از استقبال پر رنگ مزرعه داران ایلامی برای تولید و عرضه محصولات ارگانیک حکایت دارد.

مدیرکل استاندارد ایلام یادآور شد: صدور این نشان در راستای کاهش استفاده از سموم و آلاینده‌های مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان استاندارد و به منظور افزایش کیفیت و سلامت محصولات است.

همتی تاکید کرد: با توجه به نمونه‌برداری‌ها و آزمایش‌های انجام شده بر روی این محصولات و تایید کیفیت آنها علاوه بر اینکه در داخل کشور فروش قابل توجهی دارند به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شوند.

۲۲۳ واحد تولیدی زیر پوشش اداره استاندارد در استان ایلام وجود دارد که ۱۲۳ واحد آن فعال و ۱۱۰ فعال راکد و غیر فعال است.