عبدعلی ناصری روز یکشنبه در گفتوگوبا خبرنگارایرنا افزود:این شرکت توانست امسال به رکورد ۶۶ هزار و ۴۷ تن برداشت نیشکر در روز و ارسال آن به کارخانه های شکر دست یابد که رکوردی بیسابقه در کشت و صنعت های هفتگانه توسعه نیشکر محسوب میشود.
وی اظهار داشت: بالاترین تناژ حمل شده نیشکر مربوط به سه سال گذشته بود که امسال به همت تلاشگران کشت و صنعت های توسعه نیشکر و همه نیروهای ستادی رکوردی جدید به ثبت رسید و شرایط برای جهش تولید و افزایش تولید شکر در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی فراهم شد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به رکوردهای برداشت نیشکر و استحصال شکر در کشت و صنعتهای هفتگانه توسعه نیشکر تصریح کرد: برای نخستین بار رکورد استحصال یک هزار و ۴۴۰ تن شکر در یک روز در کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره) حاصل شد که این میزان ۴۰ درصد بیشتر از ظرفیت اسمی کارخانه شکر این شرکت است.
ناصری تحقق دستاوردهای کسب شده را حاصل تجلی اراده وعینیت بخشیدن به ظرفیت های صنعت بزرگ نیشکر بیان کرد و گفت:با تلاش جهادگونه نیروی انسانی متخصص و دلسوز شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در دهه چهارم فعالیت خود مسیری را در پیش گرفته که به خودکفایی کشور در تامین کالای راهبردی شکر و سایر فراوردههای جانبی ختم میشود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به ادامه برداشت نیشکر گفت: تاکنون ۶۳ درصد مزارع کشت و صنعت های توسعه نیشکر با راندمانی بالا و کیفیتی مطلوب برداشت شده است.
ناصری تاکید کرد: با توجه به مدیریت مناسب مزرعه و در سایه همت جهادگونه پرسنل، گیاه نیشکر از منظر کیفی و کمی رشد مناسبی داشته است و نیشکر برداشت شده از کیفیت مطلوبی برخوردار است و محصول تولیدی سال زراعی جاری حدود ۲۰ درصد نسبت به پیش بینی اولیه و حدود ۱۰۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی با اشاره به جهش تولید در همه بخش های تولیدی واحدهای هفت گانه نیشکری خوزستان ابراز امیدواری کرد در سال زراعی آینده تولید شکر با ۱۰۰هزار تن افزایش به ۷۰۰هزار تن یعنی ظرفیت اسمی این شرکت برسد.
برداشت نیشکر از اواخر مهرماه در طرح های هفت گانه نیشکری خوزستان شروع شده و به مدت ۱۰۰روز کاری ادامه می یابد.
پیش بینی شده تا پایان سال جاری برداشت نیشکر با برداشت حدود ۶.۵میلیون تن پایان یابد و بیش از از ۶۰۰هزار تن شکر تولید شود.
به گزارش ایرنا عملیات اجرایی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان درسطح ۸۴هزار هکتار در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع و از ابتدای دهه ۸۰ یکی پس از دیگری به بهره برداری رسید.
واحدهای هفتگانه نیشکری سلمان فارسی، حکیم فارابی ، امام خمینی(ره) ، دهخدا ، امیرکبیر ، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی حدود ۴۰درصد شکر کشو را تامین میکنند.
واحدهای نیشکری هفت تپه و کارون از دیگر واحدهای مستقل تولید شکر در خوزستان هستند.
نیاز سالانه کشور به شکر ۲.۲ میلیون تن است که از این میزان ۱.۵میلیون تن در داخل تولید می شود و حدود ۷۰۰هزار تن شکر خام از خارج وارد می شود که بخش مهمی از شکر خام (زرد) وارداتی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به شکر سفید تبدیل میشود.
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
اهواز- ایرنا - مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت:برای نخستین بار در تاریخ توسعه نیشکر ، رکورد برداشت نیشکر در کشت و صنعتهای هفتگانه خوزستان شکسته شد.