ارومیه-ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۶۰۰ هزار تن محصولات دامی در این استان تولید می شود که ۳.۷ درصد کل تولیدات کشوری است.

رضا یوسفی رضایی روز یکشنبه در حاشیه آیین تجلیل از فعالان بخش کشاورزی در ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه استان در بخش تولیدات دامی کشور جزو ۱۰ استان برتر است، افزود: هفت میلیون واحد دامی سبک و سنگین در استان وجود دارد و ۱۳۰ هزار نفر در صنعت دام و طیور استان اشتغال دارند.

وی بیان کرد: استان با تولید سالانه ۴۷ هزار تن گوشت قرمز رتبه پنج کشوری و قطب تولید این محصول در کشور به شمار می رود.

وی نیاز سالانه استان به گوشت قرمز را ۳۹ هزار و ۳۶۰ تن بیان کرد و ادامه داد: از ۴۷ هزار تن گوشت قرمز تولیدی استان ۱۶.۴۱ درصد به عنوان گوشت مازاد بر تولید به سایر استانهای کشور ارسال می شود. 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به تولید سالانه ۳۹۳ هزارتن شیر در استان گفت: آذربایجان غربی در زمینه تولید شیر رتبه هشت کشور را به خود اختصاص داده و نیاز سالانه استان ۳۶۰ هزار تن شیر است و مابقی شیر مازاد به سایر استانها ارسال می شود.

یوسفی رضایی با اشاره به توسعه دامداری صنعتی با استفاده از شیوه‌ها و تکنولوژی‌های روز دنیا، افزود: ایجاد و راه‌اندازی دامداری‌های بزرگ‌مقیاس از جمله ۲ واحد گاو شیری هرکدام پنج هزار راسی و یک واحد ۲ هزار راسی و یک واحد ۵۰ هزار راسی دام سبک با مشارکت سرمایه گذار داخلی و خارجی جزو برنامه‌های معاونت بهبود تولیدات دامی در سطح استان است.

به گزارش ایرنا آذربایجان غربی جزو استانهای پیشتاز در زمینه تولید عسل با رتبه اول در این راستاست.

پیشتازی در تولید تخم مرغ، گوشت قرمز و سفید بالاخص بخش شیلات و جوجه یک روزه و انواع دام سبک و سنگین از سایر موفقیتها و پتانسیلهای این استان است.