تهران- ایرنا- نامزدهای بخش ویژه «سرباز انقلاب» سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در رشته‌های مختلف در آستانه برگزاری اختتامیه این رویداد (فردا، ۲۰ بهمن) معرفی شدند.

به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا از سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، نامزدهای بخش ویژه «سرباز انقلاب» مسابقه نمایش‌های خیابانی شامل هنرمندان زیر است: 

نامزدهای بخش موسیقی 
مازیار اسدزاده و امید کرمی برای نمایش او پهلوان اکبره
محمد نادری برای نمایش انگشتری
مهدی کرمی برای نمایش قاصد

طراحی فضا
سید مهرداد کاووسی برای نمایش زهی خیال باطل
نسا سلیمانی و علیرضا آقایی برای نمایش انگشتری
 سعید بادینی برای نمایش ژنرال

بازیگر زن
آرزو جعفری برای نمایش قاصد
نجمه محرابی خوزانی برای نمایش زندگی با طعم باروت
نرگس خاک کار برای نمایش آن سال‌ها

بازیگر مرد
سید مهرداد کاووسی برای نمایش زهی خیال باطل
سعید براتی برای نمایش انگشتری
مرتضی مودی برای نمایش ژنرال
سید پویا امامی برای نمایش زندگی با طعم باروت
مصطفی کولیوندی برای نمایش آن سال‌ها

کارگردانی
امین پورمند برای  نمایش سرباز 
مجتبی خلیلی برای نمایش زندگی با طعم باروت
سید مهرداد کاووسی برای نمایش زهی خیال باطل
سید پویا امامی برای نمایش پیله انقلاب
سعید بادینی برای نمایش ژنرال

طرح و ایده 
سعید بادینی برای نمایش ژنرال
سید مهرداد کاووسی برای نمایش زهی خیال باطل
محمد جواد صرامی برای نمایش پیله انقلاب
مصطفی جعفری خوزانی برای نمایش انگشتری

جشنواره تئاتر فجر به‌عنوان مهم‌ترین رویداد رقابتی و جشنواره‌ای در عرصه هنر تئاتر و بازتاب‌دهنده‌ آینه تمام‌نمای هنر انقلاب در ایام دهه فجر امسال (۱۳۹۹) در شرایطی سی‌ونهمین دوره خود را با دبیری حسین مسافرآستانه پشت سر می‌گذارد که همه گیری ویروس کرونا و گسترش آن در کشور برگزاری جشنواره‌ها و فعالیت‌های هنری به‌ویژه در عرصه تئاتر را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

تعطیلی فعالیت‌های نمایشی به‌ویژه تماشاخانه‌ها و سالن‌های میزبان آثار نمایشی از یک‌سو و ازسوی دیگر برگزاری بخش اعظم این رویداد به‌عنوان مهم‌ترین رویداد عرصه تئاتر کشور در بستر فضای مجازی، ویژگی‌های این دوره جشنواره را متمایزتر از ادوار دیگر ساخته است. دو محور «رادیوتئاتر» و «فیلم‌تئاتر» به‌عنوان دو بستر متفاوت تولید آثار نمایشی و ارائه آن به مخاطبان برای نخستین‌بار به‌عنوان بخش‌های اصلی و استوانه این جشنواره تعریف شده است.

همچنین با اعلام سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر بازگشایی مجدد تالارهای نمایشی از ابتدای بهمن‌ با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و استفاده از ظرفیت محدود و حداکثر ۵۰ درصدی نمایش‌ها، سی‌ونهمین جشنواره تئاتر فجر را به یکی از معدود رویداد عرصه هنری کشور در قالب جشنواره‌های هنری فجر بدل ساخته که به شکل محدود میزبان مخاطبان خواهد بود.

در کنار دو بخش یادشده (رادیوتئاتر و فیلم‌تئاتر) به‌عنوان دو ستون اصلی جشنواره تئاتر فجر در گام سی‌ونهم؛ اختصاص بخش «سرباز انقلاب» به مناسبت نخستین سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخری‌زاده باعث شده‌است که این رویداد بعد از مدت‌ها یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های محتوایی خود را بر حوزه تئاتر مقاومت و دفاع مقدس به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین بن‌مایه‌های گفتمان فرهنگی انقلاب قرار دهد.

از دیگر بخش‌های این دوره از جشنواره می‌توان به بخش «نمایش‌های میدانی و خیابانی»، «بخش دیگر گونه‌های اجرا»، «بخش رقابتی آثار صحنه‌ای»، «بخش رقابتی برگزیدگان جشنواره‌های استانی» و «بخش رقابتی نمایشنامه‌نویسی» اشاره کرد.

سی‌ونهمین جشنواره سراسری تئاتر فجر به دبیری حسین مسافرآستانه در تهران در حال برگزاری است.  آیین پایانی سی ونهمین جشنواره تئاتر فجر فردا (دوشنبه ۲۰بهمن) از ساعت۱۸در تالار وحدت برگزار خواهد شد.