رییس اداره بهزیستی کاشان در حاشیه بهرهبرداری از این طرحها در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرکز توانبخشی آموزشی اوتیسم با نام «سرای امید» زیر پوشش موسسه خیریه اوتیسم کاشان تنها موسسه خیریه اوتیسم در این شهرستان است
امالبنین متقینژاد با بیان اینکه ساختمان مرکز سرای امید کاشان و تجهیزات آن به ارزش ۸۰۰ میلیون تومان از سوی خیران در اختیار این مجموعه قرار گرفته است، افزود: این مرکز در سرای علوی کوچه گلچقانه نزدیک به ۵۰۰ مترمربع فضای آموزشی و توانبخشی همراه با تجهیزات لازم و مجموعه آموزشی دورهدیده شامل ۹ مربی، مسوول فنی و مدیر داخلی است.
به گفته وی، تیم توانبخشی مرکز یادشده شامل گفتار درمانگر و کار درمانگر با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و تجربه سه سال کار با کودکان اوتیسم و ماسور دارای مدرک دورههای تخصصی ماساژ هستند.
رییس اداره بهزیستی کاشان اظهار داشت: تیم آموزشی مرکز سرای امید کاشان شامل ۶ مربی دارای لیسانس، سه مربی فوق لیسانس دوره آموزشی گذرانده به صورت تئوری و تجربی است.
متقینژاد خاطر نشان کرد: مسوول فنی مرکز نیز با مدرک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و مدیر داخلی آن ۱۵ سال سابقه کار دارد.
وی ادامه داد: مرکز توانبخشی آموزشی اوتیسم با نام سرای امید زیر پوشش موسسه خیریه اوتیسم کاشان هر روز هفته از ساعت هشت تا ۱۳ به جز روزهای پنجشنبه مشغول آموزش کودکان اوتیستیک است.
به گفته وی، موسسه خیریه اوتیسم کاشان با عنوان انجمن اوتیسم کاشان و ۶ سال سابقه کار در ۲۲ مردادماه امسال مجوز و پروانه فعالیت را از ۱۶ دی ماه ۹۹ دریافت کرده است.
گشایش مرکز مشاوره تخصصی ازدواج وخانواده
رییس اداره بهزیستی کاشان گشایش «مرکز مشاوره تخصصی ازدواج وخانواده بینش» را تاکید کرد و گفت: این مرکز درراستای ارایه مشاوره قبل و بعد از ازدواج و بهبود تعارضات زوجین افتتاح شد.
متقینژاد اذعان داشت: این مرکز مشاوره با زیر بنای ۱۳۰ متر مربع و هزینهکرد ۷۰۰ میلیون تومانی بخش خصوصی بهصورت ملکی خریداری شدهاست.
وی خاطرنشان کرد: مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده بینش اکنون با یک نفر کادر و مسوول فنی دارای دکترای تخصصی مشاوره فعالیت میکند.
مرکز مشاوره عمومی روانشناختی
به گفته وی، مرکز مشاوره عمومی رستاک نیز در مساحت ۵۱ متر مربع با هدف ارایه خدمات روانشناختی عمومی و کاهش آسیب های طلاق با فعالیت چهار نفر گشایش یافت.
رییس اداره بهزیستی شهرستان کاشان افزود: کارکنان این مرکز دارای دکترای روانشناسی بالینی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی کودک و نوجوان، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و دانشجوی کارشناسی روانشناسی هستند.
متقینژاد افزود: مسوول فنی این مرکز نیز دارای کارشناس ارشد روانشناسی بالینی است.
وی طرحهای دهه فجر در بخش مسکن را اعطای ۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به زنان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت زیرپوشش این اداره عنوانکرد.
به گفته وی، بهزیستی به هفت نفر هر کدام بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض داده که دو مورد آن به زنان سرپرست خانوار و پنج مورد نیز به افراد دارای معلولیت تخصیص داده خواهدشد.
اعطای ۱۳۲ مورد تسهیلات اشتغالزایی
رییس اداره بهزیستی کاشان در مورد طرحهای اشتغال این اداره در دهه فجر گفت : ۱۳۲ مورد تسهیلات در مجموع با اعتبار پنج میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان تخصیص داده شده است.
به گفته وی، این تسهیلات برای واحدهای توانبخشی، پیشگیری و اجتماعی شامل افراد دارای معلولیت، معتادان بهبودیافته و زنان سرپرست خانوار اعطا شده است.
متقینژاد افزود: کاشان دارای ۶ هزار معلول شناسایی شده بهزیستی شامل ۱۷۰۰ معلول جسمی حرکتی، ۲ هزار نفر معلول ذهنی، ۷۰۰ معلول اعصاب و روان، ۷۰۰ سالمند معلول، ۷۰۰ نابینا، ۶۰۰ ناشنوا، ضایعه نخاعی ۲۵۰ مورد، اوتیسم و سایر معلولیتها است که از خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی از طریق واحدهای تخصصی آن بهرهمند میشوند.
آیین افتتاح طرحهای اداره بهزیستی کاشان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور ولی اله نصر اصفهانی مدیر کل بهزیستی استان اصفهان، آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه و مسعود خاندایی معاون برنامهریزی و اداری و مالی فرمانداری در اداره بهزیستی کاشان با رعایت شیوهنامههای بهداشتی و نفرات محدود برگزار شد.
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی ۲۹۰ طرح عمرانی خدماتی با اعتبار ۳۹۲ میلیارد تومان در کاشان بهرهبرداری و کلنگزنی میشود که از این تعداد، ۲۶۵ بهرهبرداری و عملیات اجرایی ۲۵ طرح آغاز خواهد شد.