دکتر قاسم جوادزاده مقتدر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در مجموع با ظرفیت اشتغال ۱۵۰ نفر به بهره برداری رسیده است.
وی ظرفیت فرآوری این تعداد از واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی را ۴۵ هزار تن عنوان و تصریح کرد: این واحدها با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: از مجموع سرمایه گذاری های انجام شده برای راه اندازی این تعداد از واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در استان حدود ۷۵ درصد را بخش خصوصی سرمایه گذاری کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت های حوزه صنایع تبدیلی در گیلان اظهار داشت: مشارکت سرمایه گذاران در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان بیانگر وجود قابلیت ها و ظرفیت های بالای این حوزه در استان است.
هم اکنون بیش از دو هزار واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت فرآوری یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن در استان گیلان فعالیت دارند.
گیلان بعنوان یکی از مراکز مهم تولید کیفی برنج، چای، زیتون، بادام زمینی، مرکبات موقعیت مناسبی برای ایجاد صنایع تبدیلی، فرآوری و بسته بندی و صادرات آن به بازار ۳۰۰ میلیون نفری کشورهای همسود و اروپا دارد.