به گزارش روز دوشنبه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، علی خاکی صدیق با اشاره به مصوبات پنجاه و ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا در تاریخ ۱۸ بهمنماه گفت: بر پایه این مصوبات، کلاسهای عملی دانشجویان در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی خارج از شهرهای قرمز و نارنجی که نیاز به خوابگاه ندارند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری۲۴ دی ماه گذشته به ایرنا گفته بود که حضور دانشجویان برای ترم آینده در دانشگاه منوط به مجوز ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت است ولی دانشگاه ها آمادگی دارند برای دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی پذیرای دانشجویان باشند.
خاکی صدیق امروز تاکید کرد: بسیاری از دانشجویان دانشگاه های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای، بومی همان شهر و مشغول به تحصیل در دانشگاه محل زندگی هستند. در صورتی که ستاد ملی کرونا مجوز صادر کند، امکان برگزاری دروس عملی برای این دانشجویان هم وجود دارد.
وی با بیان اینکه درخواست وزارت علوم برای ستاد ملی مقابله با کرونا به زودی ارسال می شود، خاطرنشان کرد: شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری مانند سال های گذشته است اما برخی دانشگاه ها به دلیل شروع با تاخیر ترم نخست تحصیلی دانشجویان ورودی جدید، ترم جاری را با دو تا سه هفته تاخیر به اتمام می رسانند و ترم دوم را دو تا سه هفته دیرتر آغاز می کنند.
به گفته خاکی صدیق در این مصوبه آمده است؛ در صورتی که در هر اتاق خوابگاه یک دانشجو اقامت کند، استفاده از خوابگاه نیز مانعی ندارد.
معاون آموزشی وزارت علوم، درخصوص دیگر مصوبه ستاد یادشده نیز گفت: وزارت علوم، مجاز شده است با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با رعایت مفاد پروتکل آزمونهای زبان و افزایش تعداد حوزههای آزمون، نسبت به برنامهریزی و برگزاری امتحانات MSRT اقدام کند.
خاکی صدیق ابراز امیدواری کرد که این مصوبات بتواند برطرف کننده برخی کاستیها در روند آموزش دانشجویان ناشی از شرایط شیوع بیماری کووید -۱۹ در کشور باشد.