مهاباد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب‌ گفت: بانوی اهل این شهرستان به عنوان تسهیل‌گر برگزیده ملی و ۱۰ تولید کننده برتر بخش کشاورزی این شهرستان در سی و پنجمین دوره انتخاب و معرفی نمونه‌های ملی بخش کشاورزی‌ تجلیل شدند.

علی دیانتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: "کبری اصغری" تسهیل‌گر نمونه ملی از این شهرستان، لوح تقدیر خود را از دست رییس جمهوری به نمایندگی از سایر نمونه‌های ملی کشور و استان دریافت کرد.

وی افزود: این بانو از روستای "قره قوزولوی" میاندوآب در سال ۹۴ به عنوان تسهیل‌گر انتخاب و پس از سپری کردن دوره‌های آموزشی و ترویجی لازم شروع به فعالیت کرد.

وی بیان کرد: این بانوی پرتلاش میاندوآبی با همکاری و راهنمایی‌های کارشناسان جهاد کشاورزی میاندوآب، با ایجاد ۲ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و جذب اعتبار از صندوق کارآفرینی امید و تشکیل تعاونی "گلین زرینه" در راستای حفظ و توسعه سنت‌های اصیل روستایی از جمله احیای دوخت عروسک‌های محلی و بافت فرش و گلیم، فعالیت خود را در زمینه کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای بانوان روستا آغاز کرد. 

مدیر جهادکشاورزی میاندوآب‌ اضافه کرد: برگزاری کلاس‌های آموزشی، توانمندسازی بانوان روستایی، بازاریابی، همکاری با جهاد کشاورزی در اجرای پروژه‌های کسب و کار، ترویج و تولید محصول سالم و ایجاد باغچه‌های خانگی، ایجاد سایت گیاهان دارویی و معرفی زنان واجد شرایط جهت استفاده از بیمه های روستایی از دیگر فعالیت‌های وی است.

 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب‌ در ادامه با بیان اینکه میاندوآب در آذربایجان غربی‌ رتبه نخست در انتخاب و معرفی نمونه‌های برتر بخش کشاورزی بعد از مرکز استان را به خود اختصاص داده است، افزود: ۱۰ تولید کننده برتر این شهرستان در رشته‌های تولید محصول کلزا، سبزی و صیفی، زراعت صنوبر، پرواربندی برّه، واحد جوجه کشی، زن کارآفرین، شرکت‌های تعاونی تولید روستایی، خدمات مشاوره‌ای منابع طبیعی، نگهداری و بهره‌برداری از تاسیسات آبیاری و مرکز جهاد کشاورزی به عنوان نمونه استانی معرفی شدند.

میاندوآب‌ در زمینه فعالیت صندوق‌های خرد زنان روستایی رتبه نخست استان آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده به طوری که هم‌اکنون ۲۰ صندوق با ۷۳۴ نفر از زنان روستاها عضو این صندوق‌ها هستند.

شهرستان میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که ۱۲ هزار و ۶۱۰ هکتار از این میزان باغ‌ات و مابقی را اراضی زراعی تشکیل می‌دهد؛ سیب و انگور عمده‌ترین محصولات باغی و گندم، جو، چغندرقند و یونجه نیز محصولات زراعی عمده این شهرستان را تشکیل می‌دهد.

بیش از ۵۰ نوع محصول کشاورزی در این شهرستان تولید می‌شود.