زاهدان- ایرنا- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ کارشناس استان در نخستین کارگاه مجازی آموزشی ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی شرکت کردند.

غلام حسین تیموری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: نخستین کارگاه مجازی آموزشی ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی با نظارت فائو با حضور کارشناسان استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و جنوب کرمان برگزار شد.
وی افزود: کارشناسان فنی حفظ نباتات سیستان و بلوچستان در این دوره آموزشی با جدیدترین روش‌های دیده بانی و مبارزه با ملخ صحرایی که توسط کارشناسان ارشد سازمان حفظ نباتات کشور ارائه شد آشنا شدند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: همچنین روزهای ٢۵ و ٢۶ بهمن ادامه این کارگاه برگزار و کارگاه عملی هم در اسفند انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: دبیر ملخ فائو مستقیما بر برگزاری این دوره های کارگاهی نظارت دارند.

به گزارش ایرنا ملخ‌های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف‌های هرز را می‌خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز می‌تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می‌تواند مهاجرت کند.
این نوع از ملخ‌ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه‌های مختلف ازجمله جنگل‌ها، باغ‌های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می‌برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می‌شوند.

سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان پارسال هنگام هجوم ملخ صحرایی به این استان با بسیج تمام امکانات، مبارزه با این آفت را در سطح ۲۱۱ هزار و ۵۳۵ هکتار از مراتع منطقه انجام داد و مانع آسیب‌رسانی به بخش کشاورزی شد.