کرمانشاه- ایرنا- فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های این نهاد بعد از شیوع کرونا و رفع محرومیت‌زدایی در استان گفت: سپاه و بسیج از ابتدای شیوع کرونا و در لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری حدود ۳۰۰ هزار بسته معیشتی و غذایی بین نیازمندان استان توزیع کرده‌اند.

سرهنگ سعید بهشتی‌راد روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد حدود ۵۰ هزار بسته در شهرستان کرمانشاه و روستاهای تابعه و مابقی آن در سایر شهرستان‌های استان توزیع شده است که برای جمع‌آوری آنها از کمک خیرین، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و اعتبارات خود سپاه بهره گرفتیم.

وی درخصوص نحوه شناسایی نیازمندان هم گفت: برای رفع محرومیت و کاهش آن بانک اطلاعات کاملی از نیازمندان توسط پایگاه‌های مقاومت بسیج ایجاد شده است که خیلی با دقت زیاد این کار انجام شده است بطوریکه به نظر من چنین بانک اطلاعاتی از نیازمندان در هیچ جای کشور ایجاد نشده است.

این فرمانده سپاه درباره سایر اقدامات سپاه در بحث کرونا هم گفت: هم‌اکنون ۱۱۰ هزار بیمار زمینه‌ای و سالمند داریم که خدمات بهداشتی و معیشتی را برای آنها انجام می‌دهیم و این بخشی از خدمات سپاه و بسییج است که نشان داده در همه بحران‌ها پای کار است و در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی نقش‌آفرین بوده است.

سرهنگ بهشتی‌راد، محرومیت‌زدایی را یکی دیگر از برنامه‌های سپاه و بسیج دانست و اظهار داشت: عمده‌ترین خدمات ما در محرومیت‌زدایی بطوریکه امروز در ۶ محله آسیب‌پذیر مانند آقاجان، ده‌پهن و چم‌بشیر خدماتی مانند ساماندهی معابر، آسفالت کوچه‌ها و روشنایی معابر با پیگیری ما انجام می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه، اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی را در کنترل و کاهش تعداد مبتلایان کرونا در کرمانشاه بسیار مفید دانست و گفت: باابلاغ این طرح هر خانه تبدیل به یک پایگاه سلامت شد.

بهشتی‌راد با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین وزارت بهداشت و سپاه پاسداران و آغاز طرح شهید قاسم سلیمانی در ۲۵ آبان ۹۹ با حضور وزیر بهداشت در کرمانشاه افزود: برآیند این طرح این است که با کمک وزارت بهداشت، سپاه پاسداران و بسیجیان، سایر نهادهای حمایتی و عموم مردم بتوانیم زنجیره انتقال ویروس را قطع کنیم و خوشبختانه شواهد نشان می‌دهد که موفق هم بودیم.

وی در خصوص جزییات اجرای این طرح هم گفت:‌ کمیته‌های مختلفی در این طرح تشکیل شد که همه آنها در سه تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی خلاصه می‌شود.

این فرمانده سپاه ادامه داد: اعضای تیم مراقبتی که وظیفه آن برعهده دانشگاه علوم پزشکی است با مراجعه به درب منازل از افرادی که علایم مشکوک کرونایی دارند تست‌های لازم را می‌گیرند اعضای تیم‌های حمایتی هم نیازهای معیشتی، درمانی و رفاهی خانوارها را برآورده می‌کنند و در نهایت تیم‌های نظارتی هم برحسن اجرای پروتکل‌های بهداشتی و رعایت مصوبات ستاد کرونا نظارت کرده و متخلفان را به مراجع ذی‌صلاح معرفی می‌کنند.