سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: همه باید دست به دست هم دهیم و در مقابل طوفان اعتیاد و مواد مخدر، ورزش و روحیه ورزشکاری را در جامعه تقویت کنیم.

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز سه‌شنبه در جلسه شورای تربیت‌بدنی ورزش کردستان اظهار داشت‌: شرایط اجتماعی نگران کننده است و همه در معرض خطر قرار داریم، شاید کمی نسبت به ورزش بی تفاوت شده‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه بخشی از کمک‌های خیرین و دولت به سمت رفع مشکلات ناشی از کرونا سوق پیدا کرد، افزود: در آینده این کمک‌ها را به سمت و سوی ورزش سوق می‌دهیم و در تجلیلی که به زودی از قهرمانان صورت می‌گیرد، ٣٠ میلیارد ریال برای تجلیل  اختصاص می‌دهم.

استاندار کردستان یادآور شد: مقدماتی در حوزه ورزش استان فراهم شده و تیم‌هایی به لیگ‌ها راه یافته‌اند اما در ابتدای کار هستیم هر کس باید در سهم خود تلاش کند.

مرادنیا با بیان اینکه هر تلاشی امروز برای توسعه ورزش انجام دهیم کم است، تاکید کرد: ۱۰ تیم از استان در لیگ‌های برتر حضور دارند اگر تلاش بیشتری کنیم شاهد موفقیت‌های بیشتری خواهیم بود. 

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: توسعه باید همه‌جانبه باشد، عدم توجه به بخش‌های دیگر موجب شده با نارسایی‌هایی اجتماعی روبرو شویم. 

بهرام نصرالهی‌زاده افزود: توجه به ورزش یکی از این بخش‌ها است که در زیرساخت های ورزشی گام‌های بزرگی برداشته شد امیدواریم این روند ادامه داشته باشد. 

وی با بیان اینکه حال باید بر حضور در صحنه‌های مختلف تیم‌داری، باشگاه‌داری و لیگ‌ها تمرکز کنیم، اضافه کرد: هر دستگاهی برای خود می‌خواهد خوابگاهی و سالنی داشته باشد اگر هم افزایی داشته باشیم و دستگاه‌های مختلف و در برنامه‌های مختلف از یک مکان به صورت مشترک استفاده کنند می‌توان بهره بهتری برد. 

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان یادآور شد: واگذاری اماکن ورزشی به ورزشکاران و سرمایه‌گذاران حوزه ورزش برای ساخت و تکمیل یکی از اقدامات خوب بوده است. 

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این نشست گفت: چند رشته استان برای اولین بار به لیگ برتر راه یافته‌اند، ورزش استان بویژه در رشته‌های توپی و تیمی حضور خوبی در لیگ‌ها پیدا کرد. 

حامد جولایی با اشاره به اینکه چند کارخانه مهم در استان وجود دارد که هیچکدام به ورزش کمک نمی‌کنند اظهار داشت: وظیفه اداره ورزش و جوانان کمک به تیم ها نیست اما قانون را دور می‌زنیم.

وی افزود: دستگاه‌ها مجاز هستند یک درصد بودجه عمرانی خود را به ورزش اختصاص دهند که انتظار داریم بیشترین در این زمینه به ورزش کمک کنند و همچنین از استانداری کردستان می‌خواهیم اعتباراتی ویژه در اختیار ما قرار دهد. 

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با بیان اینکه ۱۴۵ پروژه را در دولت افتتاح کردیم و اکنون پروژه‌های نیمه تمام به اندازه انگشتان دست رسیده است، افزود: سالن ۶ هزار نفری در سنندج سالنی بی‌نظیر در کشور است و امیدواریم بعد از رفع کرونا جام تختی کشتی را در این سالن برگزار کنیم. 

جولایی با اشاره به اینکه امسال ۲۰ میلیارد ریال به ورزش کمک کرد، قول داده کمک دیگری برای تیم‌های لیگ برتر یادآور شد: ۱۷۰ خانه ورزش روستایی تجهیز شده است. 

جمشید خیرآبادی رییس هیات کشتی کردستان هم اظهار داشت: کارخانه‌های مهم در کردستان از آب و خاک و امکانات استان بهره می‌برند اما به ورزش کمکی نمی‌کنند که باید این رویه تغییر کند.

در حال حاضر بیش از ۶۵ هزار ورزشکار سازمان یافته کردستانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت دارند.