در این آیین اعلام شد این پارک با رویکرد ظرفیتسازی برای اشتغال دانشبنیان دانشآموختگان رشتههای علوم انسانی، گردشگری، هنر و توسعه زیرساختها و ارتقای کارآفرینی فرهنگی و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان خلاق آغاز به کار کرده است.
به گزارش ایرنا، رئیس پارکهای ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی کشور در آیین بهره برداری هدف از راهاندازی این پارک را تبدیل فرهنگ به بخش مولد اقتصاد برشمرد و گفت: در شرایط سختی بهسر میبریم و در روزی که به درآمدهایی در کنار نفت فکر می کردیم از آن غافل شدیم.
محمد حسین ایمانی خوشخو افزود:از زمانی که نفت آمد بخش فرهنگ تعطیل شد، بر این اساس جهاددانشگاهی آمد تا از ظرفیت این بخش استفاده کند.
وی اعلام کرد: طی سه سال فعالیت پارک، بسیاری از افراد صاحب ایده یا محصول و جوانان فعال در صنایع فرهنگی را مورد حمایت قرار دادیم.
رئیس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی گفت: توسعه صنایع فرهنگی به ایجاد روحیه امید و اشتغال زایی استان فارس کمک می کند.
ایمانی خوشخو اظهار کرد: در برنامه بودجه کشور اصول مختلفی در بخش های آن قرار دارد؛ جز برای فرهنگ چراکه درآمدزا و مولد نیست؛ درحالیکه از منابعی غنی همچون نفت برخورداریم، زیربنای فرهنگی ما ناقص است؛ زیرا که اقتصاد، فرهنگ را باور ندارد.
امام جمعه شیراز و نماینده ولی فقیه در استان فارس نیز در آیین افتتاح این پارک، با بیان اینکه از نظر تاریخی سیر صنعتی شدن در ایران ناقص بوده است، افزود: در صنعت، مونتاژکننده بودهایم و علت ناتوانی ما در این حوزه باید مدنظر قرار گیرد؛ چراکه هرچه پیش رویم آن نقص اجازه پیشرفت کار نمیدهد.
آیتالله لطفالله دژکام عنوان کرد: نگاه ما به جهان و انسان در صنعتی که به دست ما تولید میشود تاثیر خواهد داشت و همین را در عرصههای اجرایی عملی میکنیم.
وی با اشاره به اینکه نتیجه رویکرد ایمانی داشتن به جهان، برکت است، اظهار کرد: هنوز در نگاه به تولید و فناوری نیازمند تغییر نگرش هستیم و باید به سمت رویکرد مبتنی و بر ایمان و تقوا حرکت کنیم.
امام جمعه شیراز اصل گفت و گو در عرصه رشد و توسعه اقتصادی را حرکت در مدار ایمان دانست و گفت: جهاد دانشگاهی باید با این رویکرد پیش رود؛ همچنین باید دست حوزه را در این بخش باز گذاریم و از نیروهای مستعد آن در زمینه های گوناگون بهرهگیریم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس نیز در این مراسم ابراز کرد: جهاد دانشگاهی با فرمان حضرت امام (ره) در سال ۱۳۵۹ شروع بهکار کرد و در این چهار دهه خدمات ارزندهای در حوزه آموزشی، پژوهشی و علمی ارائه کرده است.
مظاهر بابایی افزود: از برکات این مجاهدتها که حاصل تلاش جوانان برومند این کشور است، راهاندازی پارک خلاقیتهای فناورانه و صنایع فرهنگی با هدف کارآفرینی و حمایت از کارآفرینان دانش بنیان و جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی است.
او ادامه داد: استان فارس با برخورداری از ۷۰ نوع صنایع دستی، پتانسیل مناسبی برای آغاز به کار این پارک بهشمار میرود.