مشهد- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور گفت: ظرف پنج ماه اخیر ۲۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در سطح این شهرستان با هزینه پنج هزار میلیارد اعتبار به بهره‌برداری رسیده است.

علیرضا قامتی روز سه‌شنبه در مراسم گشایش یک بوستان شهری در نیشابور به مناسب دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی افزود: با احداث این پارک‌ها به ازای هر نفر جمعیت نیشابور ۲۰ سانتیمتر به سرانه فضای سبز این شهر اضافه می‌شود که در شرایط محدودیت منابع مالی، موفقیت بزرگی است.
وی ادامه داد: در شرایطی این خدمات ارائه می ‌شود که دشمن محدودیت‌های اقتصادی زیادی را به ما تحمیل کرده است اما به لطف تاب‌آوری مردم تحریم‌ها بی‌اثر شده و ایجاد و بسترسازی برای اجرای بسیاری از این طرح‌ها با همکاری و همراهی شهروندان، نمایندگان و مدیران امکان‌پذیر شده است.
فرماندار نیشابور گفت: ۱۴ هزار هکتار از محدوده نیشابور در حریم‌میراث فرهنگی قرار گرفته که مانعی برای اجرای طرح‌هاست و بسیاری از مطالبات شهروندان به دلیل همین‌ موانع قانونی به تاخیر می‌افتد که در سفر اخیر استاندار مصوب شد ظرف ۲ ماه آینده این موضوع تعیین تکلیف شود همچنین کلیات طرح تفصیلی نیشابور هم به تصویب رسید و در حال تدوین است.
قامتی افزود: در ادامه این طرح‌ها توسعه مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران نیشابور هم که در سطح استان پس از مشهد نمونه مشابه ندارد در دستور کار قرار گرفته است البته امسال به دلیل شیوع کرونا و برای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار برنامه‌های دهه فجر محدود شد ولی به همت خبرنگاران، اطلاع‌رسانی این دستاوردها به مردم اعلام می‌شود تا مایه امید و دلگرمی ایشان شود.
شهردار نیشابور هم در مراسم بهره‌برداری طرحهای شهری به میمنت دهه فجر گفت: امروز در برنامه "گام دوم ۱۰پروژه در ۱۰۰ روز" ۱۱ طرح با اعتبار ۲۷۱ میلیارد ریال کلنگ زنی و به بهره‌برداری می‌رسد.
علی نجفی افزود: احداث بوستان زائر با توجه به اینکه نیشابور در مسیر اصلی زائران حرم رضوی قرار دارد از طرح‌های شاخص این برنامه است که در زمینی به وسعت سه هکتار اجرایی شده و برای نخستین بار ۳۰۰ اصله درخت به روش روت‌بال در آن کاشته می‌شود.
وی ادامه داد: بهره‌برداری از یک مجتمع گلخانه‌ای با استفاده از محل قدیمی کشتارگاه نیشابور با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال از دیگر طرح‌های این برنامه است که نیاز شهر نیشابور به تامین گل و گیاه را در ایام عید برطرف می‌کند.
شهردار نیشابور گفت: یکی از معضلات دیرینه شهر نیشابور احداث راه دسترسی به زباله‌گاه نیشابور بود که امروز تکمیل شد و احداث سلول‌های محل دفن زباله‌گاه هم در حال تکمیل است.
نجفی افزود: امروز احداث هشت پارک به صورت همزمان به مساحت ۵۰ هزار متر مربع در دستور کار شهرداری نیشابور قرار دارد و همه این‌ پارک‌ها تا قبل از خردادماه ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد و ۹۵ درصد این پارکها در مناطق کم‌برخوردار قرار گرفته است. 

شهر سه هزار و ۷۴۰ هکتاری نیشابور با ۲۶۳ هزار نفر شهروند ساکن، دومین شهر پرجمعیت در استان خراسان رضوی پس از مشهد است. 

۵۸ هزار نفر جمعیت حاشیه‌نشین نیشابور در ۱۷ محله این شهر به مساحت ۹۱۸ هکتار سکونت دارند که عمده این محلات در جنوب شهر نیشابور و بخش کمی نیز در ناحیه شمالی آن قرار دارد. 
مرکز شهرستان‌ ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی در فاصله ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.