کرمانشاه- ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب، شرایط کرمانشاه برای سرمایه‌گذاری را اکنون مناسب دانست و گفت: این استان بهشت سرمایه‌گذاری ایران است.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «شهریار حیدری» عصر سه‌شنبه در مراسم تجلیل از صادرکنندگان برتر استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات اتاق بازرگانی، فعالیت واحدهای تولیدی، وجود مرزهای اقتصادی فعال و مدیریت قوی با حضور استاندار را جزو مزیت های کرمانشاه برای سرمایه گذاری دانست و افزود: همه مسوولان باید برای جذب سرمایه گذاری در استان تلاش کنند.

او به معدن منحصر به فرد قیرطبیعی در گیلانغرب اشاره کرد و گفت: این معدن ۷۵ درصد حجم قیرطبیعی کشور را دارد و برای سرمایه گذاری در این معدن رایزنی های زیادی هم با مسوولان کشوری و استانی کرده ایم و امیدواریم به نتیجه برسد.

وی یادآوری کرد با جذب سرمایه گذار در این معدن و ایجاد کارخانه فرآوری امکان ایجاد اشتغال پایدار در این معدن فراهم می شود و باید برای مردم مرزنشینی که در جنگ و اکنون نیز از زلزله دچار خسارت شدند، زمینه توسعه فراهم شود.

دسترسی کرمانشاه به مدیترانه فراهم شود

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در ادامه سخنانش از تلاش های استاندار کرمانشاه به دلیل توجه ویژه به حوزه صنعت،  معدن و تجارت قدردانی کرد و گفت: بستر برای توسعه استان با مدیریت استاندار فراهم شده است.

حیدری با اشاره به ۳۷۱ کیلومتر مرز مجاز استان کرمانشاه، افزود: انتظار داریم دسترسی استان کرمانشاه به عراق و سوریه و مدیترانه از طریق خط آهن تهران - کرمانشاه - بغداد فراهم شود.

وی اظهارداشت: ظرفیت های زیادی در حوزه تجارت و صنعت در استان کرمانشاه وجود دارد اما فعالان این حوزه گلایه هایی از دولت های مختلف داشته اند.

او خواستار توجه بیشتر به تجار و صنعتگران در استان کرمانشاه و حمایت های ویژه از آنان شد.

وی با اشاره به اینکه عوارضی بر حوزه معدن به تازگی تنظیم شده که تاثیر بسیار زیادی بر حوزه معدن دارد و نگران کننده است، گفت: ۶۱۰ درصد افزایش حقوق گمرکی علاوه بر عوارضی که اعمال می شود قابل ملاحظه است و با این شیوه نمی‌توان از معدن کاران حمایت کرد.

وی گلایه معدن کاران و صنعتگران را ناشی از قوانین، بخشنامه ها و آیین نامه های متعدد دانست و افزود: انتظار داریم قوانین به نفع این قشر تسهیل شود.

او همچنین خواستار ایجاد تشکلی برای تجار شهرستان قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب شد و گفت: تردد این تجار به شهر کرمانشاه برای انجام امور سخت است و باتوجه به اینکه تجار شهرستان های غربی استان با تجار عراقی از گذشته در ارتباط بوده اند ایجاد یک تشکل مستقل برای تجار این شهرستان ها منطقی است.

حیدری همچنین خواستار حمایت بیشتر از اتاق بازرگانی کرمانشاه و همچنین افزایش سطح تعامل تجاری با عراق و سوریه و ایجاد تسهیل در امر صادرات شد.

در پایان این آیین از ۱۵ تن از صادرکنندگان برتر استان کرمانشاه با اهدای تندیس و لوح یادبود تجلیل شد.

استان کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارای ۲ مرز رسمی پرویزخان و خسروی و پنج بازارچه مرزی است.