ساری - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت که ۲۵۰ طرح گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار میلیارد ریال در این استان در دست اجرا قرار دارد.

به گزارش ایرنا، سیف‌الله فرزانه روز پنجشنبه در مراسم افتتاح همزمان یک هتل و ۲۲ اقامتگاه بومگردی شهرستان ساری شتاب بخشی به تکمیل این طرح های گردشگری را نیازمند همراهی و همکاری بانک‌ها با سرمایه‌گذاران بخش گردشگری دانست.

وی افزود : انتظار داریم برای تکمیل این پروژه‌های در حال ساخت و نیمه تمام همه بانک‌ها به میدان بیایند چون با تکمیل این طرح ها تعداد زیادی از جوانان استان به اشتغال پاک دست می یابند.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی را لازمه ایجاد تحول در گردشگری استان دانست و تاکید کرد : نباید سرمایه‌گذاران گردشگری را رها کنیم. بخش خصوصی با وجود همه فشارها پای کار است.

وی به مشکلات ایجاد شده برای بخش گردشگری در پی شیوع کرونا اشاره کرد و افزود : پیش از شیوع کرونا هم تاسیسات گردشگری مشکلات زیادی داشتند و هنوز با وجود تمام مشکلات آماده فعالیت و گسترش خدمات هستند و باید به دادشان برسیم.

فرزانه همچنین از افتتاح حدود سه هزار و ۲۰۰ میلیارد سرمایه گذاری بخش گردشگری مازندران در دهه فجر امسال خبر داد و گفت : سهم شهرستان ساری از ۲۳۰ طرحی که در حوزه بومگردی داریم ۳۱ مورد است که ۲۲ مورد از این طرح ها در دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

این مسئول با اشاره به ظرفیت‌های مهم گردشگری شهرستان ساری اظهار کرد:  مجموعه تاریخی فرح‌آباد ساری، چشمه سورت و سایت موزه وستمین کیاسر در شهرستان ساری استعداد ثبت جهانی دارند و باید با کمک همه نهادها این ظرفیت‌ها را برای مخاطبان صنعت گردشگری منطقه برجسته‌ کنیم ، بویژه که کمتر از یک سال دیگر رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲ را در پیش داریم.

در این مراسم که در محل هتل « آسمان شهر » ساری برگزار شد ، ۲۳ طرح گردشگری شهرستان ساری به صورت همزمان افتتاح شد.

هتل آسمان شهر در نزدیکی پارک جنگلی شهید زارع در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع ساخته شده و دارای ۲۰ اتاق به ظرفیت مجموع ۶۰ نفر اقامت است. با بهره‌برداری از این هتل برای ۶۰ نفر اشتغال‌زایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران  هزینه ساخت این هتل را ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت که ۱۸ میلیارد ریال آن را بانک سینا در قالب تسهیلات پرداخت کرده است.

همچنین ۲۲ اقامتگاه بومگردی هم امروز در روستاهای چورت، خارنوار، واستان، لنگر، سرکت، مرگاب، آهودشت، مجی، آبکسر، سنگده، الیرد، دینه سر، کلیج‌کلا، ازنی، سیدآباد و استخرسر افتتاح شده است. برای ایجاد این اقامتگاه های بومگردی ۲۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است. همچنین ۶۹ نفر در این مجموعه‌های اقامتی مشغول به کار شدند.

طی روزهای اخیر نیز یک هتل‌آپارتمان در چهار طبقه و ۱۱ واحد با ظرفیت اقامتی ۷۰ نفر و یک مرکز پذیرایی با ظرفیت ۱۰۰ نفر در شهرستان چالوس به بهره‌برداری رسید.