هادی ایزدی روز جمعه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۸۴ پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری هزار و ۹۱ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال مستقیم برای هزار و ۷۹۶ نفر در بخش صنعت گناباد صادر شده که موجب افزایش ۴۸ درصدی تعداد واحدهای تولیدی و ۵۰ درصدی اشتغال مستقیم در این بخش شده است.
وی ادامه داد: ۱۶۴ مجوز صنعتی طی همین مدت با سرمایه گذاری ۱۶ هزار و ۴۵۶ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم برای سه هزار و ۴۶۳ نفر در گناباد صادر شد که از نظر میزان سرمایه گذاری ۲۱۹ درصد، از نظر تعداد ۳۱ درصد و از نظر اشتغال ۲۱ درصد افزایش نشان می دهد و همچنین نشان دهنده افزایش تمایل بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش صنعت این شهرستان در سایه توجهات دولت تدبیر و امید است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: افزاش ذخیره مواد معدنی گناباد از ۲۷ میلیون به ۳۷ میلیون تن و صدور ۱۶ واحد معدنی جدید با سرمایه گذاری ۱۵۴ میلیارد ریال، اشتغال مستقیم برای ۱۴۲ نفر و افزایش ۵۵ درصدی فرآوری مواد معدنی در شهرک و نواحی صنعتی دیگر دستاوردهای دولت تدبیر و امید در بخش صنعت و معدن این شهرستان میباشد که موجب ایجاد ارزش افزوده بیشتر در این بخش شده است.
وی افزود: هزار و ۳۵۴ پروانه کسب از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون در گناباد صادر شده که بستر اشتغال مستقیم دو هزار و ۳۱ تن را فراهم کرده است.
ایزدی ادامه داد: طی هفت سال و نیم گذشته در بخش صنعت، معدن و تجارت گناباد سه هزار و ۹۶۹ شغل مستقیم و پایدار ایجاد شده است.
وی گفت: در جهت حفظ و صیانت از تولید و اشتغال موجود با برگزاری ۹۵ جلسه کارگروه تسهیل، اقتصاد مقاومتی و حمایت قضایی از تولید به همراه ۱۸۸ بازدید مشترک مسوولان از واحدها و طرحهای صنعتی گناباد، ۱۴۵ گزارش تخصصی تهیه شد که موجب حفظ اشتغال موجود و جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی فعال و افزایش حدود ۵۰ درصدی تولیدات صنعتی و کاهش تعطیلی واحدهای تولیدی این شهرستان از ۱۴ به هفت درصد شده است که این میزان کمترین میزان این تعطیلی را در واحدهای استان تشکیل میدهد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد همچنین از پرداخت ۲ هزار و ۶۳۲ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۲۶ طرح نیمه تمام صنعتی، معدنی و صنفی کوچک، متوسط و بزرگ این شهرستان در دولت تدبیر و امید خبر داد و افزود: میزان و ارزش کالاهای صادراتی گناباد طی هفت سال و نیم گذشته در مقایسه با قبل از آن صددرصد افزایش یافته و هم اکنون سالانه بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ تن کالا به ارزش ۶ میلیون دلار از این شهرستان به ۱۷ کشور هدف صادراتی صادر میشود.
وی ادامه داد: ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات از ابتدای دولت یازدهم تاکنون برای تکمیل زیرساختهای شهرک و نواحی صنعتی گناباد کمک شده است.
ایزدی گفت: ۳۵ هزار و ۴۲۰ بازرسی طی هفت سال و نیم گذشته از واحدهای صنعی، تجاری گناباد به صورت نوبتی و گشت مشترک انجام و ۲ هزار و ۷۸ فرم تخلف با مبلغ ۱۱ میلیارد و ۸۵۵ میلیون ریال صادر و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.