تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹

تهران- ایرنا- عبری ها یک ضرب المثل معروف دارند که می گوید "مرد مهربان پیش از اینکه خودش شام بخورد به گربه‌اش غذا می‌دهد"، حالا این شده حکایت این روزهای رژیم اسرائیل و دلسوزی های سران صهیونیست برای متحدان جدیدشان در منطقه!

صهیونیست ها، این روزها یک بار دیگر با نگرانی که از تیم جدید در کاخ سفید دارند، به ایران هراسی روی آورده اند و خبرسازی هایی با هدف ایجاد بی ثباتی و آشوب در منطقه را در دستور کار خود قرار داده اند.
آنها مثلا نگران منطقه هستند، بطوری که گویی ایرانی ها بزودی بمب اتم خواهند ساخت و امنیت همه را به خطر می اندازند، آن هم در شرایطی که تمام فعالیت های ایران تا امروز تحت نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است.
اما راستی چه کسی منطقه را تهدید می کند؟
اولا، صهیونیست ها فعالیت های اتمی مخفیانه دارند و عضو هیچ یک از پادمان های بین المللی نیستند و در عین حال رژیم صهیونیستی یک زرادخانه اتمی دارد که هیچ نظارتی برآن نیست.
این رژیم درحالی خود را نگران منطقه قلمداد می کند که تعداد زیادی قطعنامه های شورای امنیت را بابت اشغالگری سرزمین های فلسطینیان علیه خود در کارنامه دارد و در نقض قطعنامه ها و قوانین بین المللی یکه تاز است.

در حال حاضر رژیم صهیونیستی تنها رژیم غیرقانونی منطقه است که بیشترین اراضی دیگران را طی ۷۰ سال گذشته اشغال کرده است؛ ازبلندی های جولان سوریه تا خاک اردن در کرانه باختری!
دوم اینکه صهیونیست ها باید برای این سوال که "سلاح ارتش اسرائیل از ۲۰۱۱ علیه چه کسانی بکار رفته است؟ " پاسخی داشته باشند.
طی این همه سال، تروریست های تکفیری تا نزدیکی های مرزهای سوریه با اسرائیل هم رسیدند، اما آیا هرگز یک گلوله میان دو طرف رد و بدل شد؟

سوال دیگر اینکه، تمامی عملیات انجام شده ارتش رژیم صهیونیستی و گلوله های شلیک شده آن در منطقه طی این سال ها به سمت چه نیروهایی بوده است؟.‌

حال سوال از دولت های غربی و آمریکایی این است که آیا داعش و گروه هایی مانند النصره و تحریر الشام وابسته به القاعده را گروه هایی تروریستی می دانند یا نه؟
اگر قبول ندارند که این گروه ها تروریستی هستند، پس پیروزی بر تروریسم در منطقه که مدعی آن هستند به چه معناست؟ به معنای دیگر نباید از مبارزه علیه تروریسم حرف بزنند و اما اگر قبول دارند، پس به این سوال پاسخ دهند که راز شلیک نکردن اسرائیلی ها طی این همه سال، به این گروه ها (طی دستکم ۱۰ سال گذشته) چیست؟
صهیونیست ها نه تنها در ظاهر هم که شده یک گلوله به سمت داعش و یا دیگر گروه های تروریستی در سوریه شلیک نکردند، بلکه گزارش های زیادی مبنی بر حمایت های مختلف از جمله معالجه مجروحان گروه های تروریستی در شهرهای اسرائیل در رسانه های بین المللی و منطقه منتشر شده است.
در مقابل اما رژیم اسرائیل طی حداقل سه سال گذشته بارها مواضع نیروهای مقاومت اسلامی را که در نبرد مستقیم و تن به تن با تروریست ها قرار دارند، همواره بمباران کرده است.
این حملات علیه نیروهای ضدتروریستی که با حملات ارتش آمریکا نیز همزمان شده بود، باعث شد، گروه تروریستی داعش بعد از دو سال با تجدید قوا،  دوباره جرات کند علیه نیروهای عراقی و سوری دست به حمله بزند.  
با این دو نکته، حالا این سوال را باید پرسید که "اکنون چه کسی امنیت منطقه را تهدید می کند؟ " با این سابقه کثیف آیا اسرائیلی ها صلاحیت اظهار نطر درباره برجام و امنیت منطقه را دارند؟
البته سخن درباره متحدان جدید اسرائیل در منطقه هم بسیار است؛ همانها که تشت آبرویشان با عادی سازی روابط با تل آویو این روزها از بام منطقه فرو افتاده است؛ همانها که در دوره جنگ علیه تروریسم از گروه های مختلف تروریستی حمایت کردند؛ هم مالی و تسلیحاتی و هم تبلیغاتی و سیاسی!