اصفهان- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا گفت: توهین و بی احترامی به ویژه به مسئولان کشور مغایر با فرهنگ ایرانی و اسلامی بوده و از منظر قانون، شرع، ادب و فرهنگ های ناب ایرانی نادرست است.

بشیر اسماعیلی روز یکشنبه در گفت و گو اختصاصی با ایرنا با اشاره به توهین و بی احترامی به مسوولان از جمله در روز راهپیمایی 22 بهمن اصفهان به رییس جمهوری افزود: برغم تاکید رهبر معم انقلاب و لزوم توجه به تفاوت نقد و مطالبه‌گری با هتک حرمت اما برخی چنین رفتارهایی را تکرار و دامنه مناقشات داخلی را گسترده و دشمن را امیدوار می‌کنند.

وی بیان‌ کرد: دشمنان  از دامن زدن به فضای توهین در کشور استقبال کرده و به طور خزنده ای از آن حمایت می‌کنند تا در این مسیر اهداف و برنامه‌های شوم خود را محقق سازد اما بی دقتی نسبت به این موضوع مهم موجب می‌شود برخی از افراد چنین اشتباهاتی را تکرار کنند.

وی ادامه داد: برخی از نیروهای ارزشی و انقلابی به سبب برخی از سیاست ها و موضع گیری های دولت، عصبانیت خود را به طرق مختلفی بروز می دهند که اگر چنین موضع گیری هایی کنترل نشود و سبک سرانه مثل توهین به مقامات ارشد کشور باشد، مشکلاتی را برای کشور پدید خواهد آورد که تخریب وحدت ملی و فرصت سازی برای دشمنان از جمله آن است.

به گفته این کارشناس مسائل سیاسی نقد و مطالبه گری از مسئولان، جزو حقوق مردم بوده اما هتک حرمت و توهین به هیچ عنوان مجاز نیست و باید چنین رفتارهایی اصلاح شود.

وی اضافه کرد: به همان اندازه که نقد منصفانه سازنده، مفید و در  امر نظارت و رصد عمومی بر رفتار و سیاست‌های مسوولان اثر می گذارد، توهین و هتک حرمت بی اثر و عامل دعواهای سیاسی، کینه توزی، تخریب آرامش جامعه و بی‌احترامی به هموطنان خواهد شد.

وی با تاکید برگسترش فضای نقد و نظردهی مردم نسبت به مسوولان تصریح کرد: چنین رفتارهای صحیحی موجب دلگرمی، افزایش وحدت ملی و کاهش بسترهای توهین ، هتک حرمت خواهد شد و وجه بین المللی کشور را در نقدپذیری مسوولان و روحیه انتقادی و مطالبه گری مردم به خوبی نشان خواهد داد.

به گزارش ایرنا، راهپیمایی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بخاطر همه گیری بیماری کووید19 به‌صورت خودرویی، موتوری و مجازی در کشور برگزار شد و عده‌ای از موتورسوران در آیین ۲۲ بهمن اصفهان به رییس جمهوری توهین کردند.