«علیرضا تابش» امروز( شنبه) در مراسم انعقاد تفاهم نامه سه جانبه با اشاره به ضرورت تسریع در شناسایی و مستند سازی املاک و اراضی متعلق به آموزش و پرورش در روستاها و شهرهای کوچک افزود: هرگونه اطاله و تعویق سنددار کردن اراضی آموزش و پرورش به زیان این دستگاه دولتی در محاکم و دعاوی حقوقی خواهد بود.
وی گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای همکاری در اعطای شناسه الکترونیکی به اسناد مالکیت اراضی مذکور آمادگی کامل دارد، زیرا این کار عام المنفعه را به سود تمام مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران می دانیم.
تابش گفت: برای اجرای این اقدام، کارگروه ملی و کارگروه های استانی تشکیل خواهند شد.
وی اعلام آمادگی کرد تا برای اراضی فاقد سند به سرعت عملیات نقشه برداری و تطبیق آنها با نقشه های موجود انجام شود.
به گزارش ایرنا، ۳۸ هزار و ۵۹۷ ملک آموزش و پرورش فاقد سند هستند.
بر اساس تفاهم نامه سه جانبه ای که امروز میان وزارت آموزش و پرورش، سازمان اسناد و املاک کشور و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شد، اسنادمالکیت اراضی آموزش و پرورش در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، دارای شناسه الکترونیکی و مطابق با نقشه های استاندارد (کاداستر) خواهند شد.
این تفاهم نامه شامل سرعت بخشی به امر معرفی و تثبیت مالکیت دولت و مستند سازی اراضی و املاک آموزش و پرورش واقع در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می شود.
مطابق این تفاهم نامه، اسناد مالکیت دفترچهای و اسناد مالکیت فاقد شناسه الکترونیکی در مناطق مذکور به اسناد کاداستری (برابر نقشه های استاندارد کاداستر موضوع ماده ۱۱ و ۱۲ قانئن جامع حدنگار کاداستر کشور مصوب سال ۱۳۹۳) تبدیل خواهد شد.