ابراهیم شیرانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در طرحهای جدید توسعه باغات و همچنین باغهای مجهز به سیستمهای نوین، امکان آبیاری در زمستان وجود ندارد، اما باغدارانی که باغ آنها با منابع آب از چشمهها، قناتها و یا آبهای قابل برداشت آبیاری میشود، باید برای جلوگیری از خشک شدن درختان گردو، حداقل یک دوره آبیاری در فصل زمستان را انجام دهند.
شیرانی تصریح کرد: هماکنون هفت هزار هکتار باغ گردو در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این سطح پنج هزار هکتار بارور و بقیه نهال و غیربارور است.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: میزان بارشهای سال آبی جاری در این استان نسبت به میانگین بلندمدت ۳۳ درصد کاهش دارد.
مهران چراغپور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: براساس نقشههای پیشیابی، نبود بارش موثر در بهمنماه جاری، بارشهای اسفندماه امسال نیز بهصورت باران است که این موضوع باعث تداوم روند خشکسالی در چهارمحال و بختیاری خواهد شد.
به گزارش ایرنا، در سالجاری هفت هزار و ۵۰۰ تن محصول گردو در چهارمحال و بختیاری تولید شد.
چهارمحال و بختیاری ۴۴ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ مثمر دارد که از این سطح ۳۰ هزار و ۷۰۴ هکتار بارور و بقیه شامل نهال و درختان غیربارور است.
سالانه افزونبر ۱۹۰ هزار تن انواع محصول باغی در چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
خشکسالیهای چهارمحال و بختیاری از سال ۱۳۸۶ آغاز شده و تاکنون استمرار داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۷
شهرکرد- ایرنا- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش بارندگیهای زمستانی و تداوم خشکسالیها در این استان گفت: باغداران نسبت به آبیاری یک دوره درختان گردو در زمستان امسال اقدام کنند.