تهران-ایرنا- معاون هماهنگ کننده ارتش از برگزاری رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه در شمال اقیانوس هند در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: برگزاری این رزمایش بیانگر اقتدار دریایی نیروهای مسلح است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، دریادار حبیب‌الله سیاری امروز یکشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره ایده‌پردازی شهید نامجو در جمع خبرنگاران درباره برگزاری رزمایش مشترک نیروی دریایی ایران و روسیه با اشاره به برگزاری دومین رزمایش ایران و روسیه در جنوب کشور اظهار کرد: هنگامی که نیروی دریایی قدرتمند کشور روسیه با نیروهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رزمایش برگزار می‌کند حاوی پیام روشنی است.

معاون هماهنگ کننده ارتش خاطرنشان کرد: نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران از لحاظ تجهیزات، نیروی انسانی، تکنیک و تاکتیک، هدایت و فرماندهی و کنترل، ارتباطات و دستیابی به تجهیزات نوین در سطح مقیاس قدرت‌های جهانی دریایی قرار گرفته است.

به گفته دریادار سیاری این رزمایش مشترک به منظور برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به تهدیدات مختلف کشورهای فرامنطقه‌ای از اول انقلاب تا امروز تصریح کرد: کشور ما از روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تهدیدات متعددی مواجه بوده است و دشمنان در این رابطه طرح‌های مختلفی مطرح کردند که همه با شکست مواجه شده است.

سیاری علت شکست طرح‌های دشمنان را اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و توان بازدارندگی نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: باید در راستای ارتقای این توان همواره بکوشیم و با ایده‌پردازی و تحقیقات علمی بر مدار دانش روز حرکت کنیم.  

وی تاکید کرد: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه ارتش با توجه به ماموریت‌هایش که حفظ تمامیت ارضی و استقلال است؛ به اقتدار و عزت دست یافته و در مقابل تهدیدات امروز و آینده قطعاً جوابگو خواهد بود.

بیش از "لیوان جاگاریان" سفیر فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری «نووستی» از قصد روسیه و ایران برای برگزاری یک مانور نظامی-دریایی در آب‌های اقیانوس هند در اواسط ماه فوریه (اواخر بهمن-اوایل اسفند) خبر داد.

به گزارش ایرنا، رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه ششم دی‌ماه ۱۳۹۸ به مدت چهار روز در آب‌های دریای عمان برگزار شد.

این نخستین رزمایش مشترک ایران و دو قدرت جهانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود و شامل تمرین‌های تاکتیکی متنوعی از جمله نجات شناور دچار حریق، آزادسازی شناور مورد تعرض قرار گرفته، تیراندازی علیه اهداف مشخص و سایر تمرین‌های تاکتیکی و عملیاتی می‌شد. وسعت عملیاتی این رزمایش ۱۷ هزارکیلومتر مربع بود و یکی از مهمترین دستاوردهای آن ارسال این پیام به کشورهای جهان بود که ایران منزوی نیست.