به گزارش ایرنا، «اسفندیار خزائی» روز یکشنبه در نشست هم اندیشی راهکارهای همکاری، حفظ و حراست از منابع طبیعی با جمعیت هلال احمر همدان، افزود: باید فرهنگ توجه به منابع طبیعی در جامعه نهادینه شود تا همه مردم در قبال منابع طبیعی احساس مسوولیت کنند.
وی با بیان نقش اثرگذار جمعیت هلال احمر در برنامه های منابع طبیعی و اجرای طرحهای کاشت نهال و اطفای حریق در عرصه های منابع طبیعی، از آمادگی این مجموعه برای همکاری مشترک آموزشی با هلال احمر و جذب همیاران طبیعت خبر داد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، امید آفرینی در زمان بروز بحران را از ویژگی های برجسته هلال احمر دانست و ادامه داد: هلال احمر با نیروهای آموزش دیده و توانمند کمک حال منابع طبیعی در زمان بروز حادثه به ویژه در مناطق سخت گذر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نیز دراین جلسه گفت: اقدام های شاخص منابع طبیعی در راستای حفظ آب و خاک استان، این نهاد را در خط اول حفظ انفال، طبیعت و فضای سبز قرار داده است.
«علی سنجربگی» افزود: هلال احمر در کارگروه مدریت بحران همکار منابع طبیعی به شمار می رود بنابراین هلال احمر حفظ و حراست از منابع طبیعی را یک گام در پیشگیری از بحران زیست محیطی و بلایای طبیعی می داند.
سنجر بگی ادامه داد: خانه های هلال در روستاها ظرفیت مناسبی برای حفاظت از منابع طبیعی است و هلال احمر آمادگی همکاری در این مراکز با منابع طبیعی را دارد.
استان همدان دارای ۹۰۵ هزار هکتار اراضی ملی است که ۸۲۲ هزار هکتار آن را مراتع تشکیل میدهد، این استان همچنین دارای ۴۴ هزار و ۷۳۷ هکتار جنگل طبیعی، دست کاشت، پارک و ذخیرگاه جنگلی است.