گناباد- ایرنا- مشاور استاندار خراسان رضوی بررسی مستقیم مسائل و مشکلات مناطق مختلف استان را رویکرد استاندار و هدف وی از سفرهای شهرستانی ذکر کرد.

سید مهدی موسوی روز یکشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات و برنامه ریزی سفر استاندار خراسان رضوی به گناباد افزود: در این سفرها که با حضور تعدادی از مدیران کل دستگاههای اجرایی انجام می شود، طی برنامه هایی با حضور مردم و نخبگان تنگناها و اولویتهای بخشهای مختلف از نزدیک بررسی و دستورات مقتضی در ارتباط با آنها صادر می شود.

وی ادامه داد: استفاده از راهبردهای بومی و محلی و بهره گیری از توان نخبگان برای رفع مشکلات مردم به عنوان پشتوانه های نظام جمهوری اسلامی بسیار مهم است و در سفرهای شهرستانی استاندار خراسان رضوی با بهره گیری از ظرفیتهای منطقه ای و بخشهای مختلف برای کاهش تنگناها و سهولت در ارایه خدمات به مردم تلاش می شود.

مشاور استاندار خراسان رضوی گفت: با تلاشهای دولت تدبیر و امید طی سنوات گذشته خدمات بسیار در بخشهای گوناگون استان انجام شده و ارایه خدمات شایسته به مردم مهمترین وظیفه مسوولان دستگاههای اجرایی بوده است.

وی افزود: باید با هم افزایی بین بخشی و رفع موانع موجود برای حل مشکلات و خدمتگزاری هر چه بهتر به مردم تلاش کرد.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی هم گفت: ملاک توزیع اعتبارات تنها جمعیت یک شهرستان و منطقه نیست بلکه شاخصها و سرانه هر بخش و جمعیت زیرمجموعه آن در زمینه های راه روستایی، عمرانی، آموزشی و امثال آن نیز ملاک قرار می گیرد.

حسن پرورنده فریمانی با بیان اینکه اعتبارات استان خراسان رضوی در ۱۷ سرفصل و ۷۰ برنامه و ۳۵۰ برنامه عملیاتی در سطوح مختلف توزیع می شود افزود: محدودیتهای اعتباری طی دو سال اخیر موجب کمبود تخصیص اعتبارات در مناطق مختلف شده است.

فرماندار گناباد هم با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این شهرستان ایجاد بارانداز محصولات کشاورزی را از ضرورتهای گناباد ذکر کرد.

حامد قربانی گفت: به دلیل نبود بارانداز رسمی در گناباد بسیاری از کالاها از این مسیر به مرکز استان انتقال یافته و بعد از اخذ بارنامه دوباره به مقصد گناباد حمل می شوند که این امر در افزایش کرایه حمل و نقل تاثیر بسیار دارد.

وی افزود: از مجموع ۲۰۰ تن تولید روزانه شیر در گناباد ۴۵ تن استحصال و بقیه به صورت خام به دیگر شهرها انتقال می یابد لذا برای کاهش این مشکل و فرآوری بیشتر شیر در شهرستان راه اندازی خط تولید شیر خشک در واحد تولیدی شیر پگاه گناباد مورد توجه قرار گرفته که ۴۰ تن به ظرفیت استحصال شیر در شهرستان اضافه می کند.

فرماندار گناباد ادامه داد: روند اجرایی احداث و تکمیل واحد تولیدی شیر بیدخت گناباد از سال ۱۳۸۲ آغاز و در سال ۱۳۸۵ متوقف شد و طی سالهای اخیر هم دوباره مقدمات راه اندازی آن آغاز شد و هم اکنون با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است و با بهره برداری از آن ۳۵ تن به ظرفیت استحصال شیر این شهرستان افزوده می شود.

وی گفت: با وجود مسائل و مشکلات اقتصادی حفظ و صیانت از واحدهای تولیدی و اشتغال مهمترین رویکرد مسوولان دستگاههای اجرایی این شهرستان است.

محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی در ادامه سفرهای شهرستانی خود نیمه اسفندماه سالجاری به شهرستان گناباد سفر می کند.

بدین منظور جلسات بررسی و جمع بندی مسائل و مشکلات بخشهای مختلف گناباد با حضور مشاور استاندار، مدیر کل شهری و روستایی استانداری، معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان رضوی و جمعی از مسوولان ستادی استانداری برگزار شد.

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.