زهره عبادتی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مجتمع غیرمجاز داری واحدهای جمع آوری، آسیاب شوری پلاستیک و گرانول گیری بود که موجب آلودگی شدید آب و هوا می شد.
وی با بیان اینکه این مجتمع غیرمجاز در کنار ۲ مدرسه و واحدهای مسکونی در ۶۰ متری شورآباد کهریزک اقدام به فعالیت می کرد، افزود: دپو مقادیر زیاد پلاستیک های آلوده موجب انتشار بوی نامطبوع و آسیاب شوری آن نیز موجب آلودگی شدید آب و خاک می شد.
عبادتی اضافه کرد: گرانول گیری پلاستیک نیز موجب آلودگی هوا و انتشار بوی نامطبوع در منطقه می شد که خوشبختانه به اقدام به موقع اداره محیط زیست شهرستان ری این مجتمع پلمب شد.
این مسئول با اشاره به اینکه این مجتمع غیرمجاز جمع آوری و بازیافت پلاستیک با حکم قضایی پلمب شده است، خاطرنشان کرد: متصدی اصلی این مجتمع نیز تحت پیگرد قانون قرار گرفته است.
عبادتی اصلی ترین دلیل تجمیع واحدهای غیرمجاز جمع آوری و تفکیک پسماندهای پلاستیکی در شهرستان ری را وجود مجتمع پردازش آراد کوه عنوان کرد و گفت: مسئولان این مجتمع باید برنامه های عملیاتی برای ساماندهی واحدهای جمع آوری پسماند در داخل آراد کوه داشته باشند.
وی یادآور شد: اداره محیط زیست شهرستان ری در خصوص پسماندهای پلاستیکی ۲ هدف اصلی را دنبال می کند اول اینکه تمامی واحدهای جمع آوری و پردازش این پسماندها از سطح شهرهای و روستاهای ری جمع آوری شود و دوم اینکه تمامی پسماندهای با همکاری مسئولان مجتمع آراد کوه در داخل آن جمع آوری و بازیافت شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب تهران قرار گرفته است، این شهرستان به دلیل استقرار صنایع مختلف تولیدی و خدماتی به عنوان قطب صنعتی پایتخت مطرح می شود و همین امر در کنار قرارگیری مجمتع پردازش آراد که روزانه در حدود هفت هزار تن زباله تهران به آنجا حمل می شود.