بروجرد ـ ایرنا ـ یک استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه‌های بروجرد گفت: رئیس جمهور با آرای مستقیم مردم انتخاب می‌شود و توهین به فردی که با آرای مردمی دراین جایگاه قرار گرفته،قطعا توهین به مردم و مخالفت با مردم‌سالاری دینی است.

"احمد موسیدند" روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود : زمانی که جامعه ما با مشکلات زیاد ناشی از تحریم ها دست وپنجه نرم می کند و نیازمند وحدت ملی و وفاق است به طور قطع ویقین کوبیدن برطبل اختلافات داخلی، منجر به ایجاد شکاف داخلی و ناامیدی اجتماعی، ایجاد خوراک تبلیغاتی برای دشمنان نظام اسلامی ایران و به طور کلی آسیب پذیرشدن انقلاب و جامعه می گردد.
این استاد دانشگاه گفت : برای جلوگیری از باب شدن چنین رفتارهای غیرمدنی و غیرسیاسی و جلوگیری از تبدیل آنها به رویه های ناصواب در جامعه،لازم است این عمل توسط همه گره ها و جریان های سیاسی محکوم شده و با توهین کنندگان برخورد قانونی به عمل آید.

استاد علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاههای بروجرد گفت : نقد کردن وانتقاد نمودن حق هر فرد ایرانی است و از مقوله توهین کاملا جداست وهمه مسئولین باید باتوجه به میزان اختیارات و مسئولیت هایشان در مقابل اعمال و عملکرد خود پاسخگو باشند.

موسیوند افزود : مقام معظم رهبری در سخنرانی هایشان تاکید نمودند که  روش ما اسلامی و قرآنی است یعنی انتقاد بیان می شود اما هتک حرمت انجام نمی گیرد لذاو باید حرمت رؤسای سه قوه و مسئولان کشور که در عرصه خدمت رسانی به مردم هستندحفظ شود.
این استاده دانشگاه تاکید کرد: هتک حرمت  و توهین از دیدگاه فرهنگی، اعتقادی ، انسانی ، باورهای دینی و آموزه های قرآنی،  یک فعل حرام است ونسبت به هر فرد و شخص وهر جایگاهی منع شده و عملی مذموم است.
 موسیوند بیان کرد : از نظر قانون نیز هم توهین به افرادجرم محسوب می شود و ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی، مجازات توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک را مشخص نموده است.