محمد عجم خراسانی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی استانها نیز مانند قم، قزوین، زنجان، کهگیلویه و بویر احمد، کرمانشاه، یزد، بوشهر، خوزستان، ایلام، گیلان و سیستان و بلوچستان نیز در سالهای اخیر پیشرفتهای قابل توجهی داشته اند و در حال نزدیک شدن به سطح اول و استانهای فعال در اسکیت هستند.
وی ادامه داد: اغلب به دلیل کمبود زیرساختها تمام رشته های زیرمجموعه اسکیت در همه استانها فعال نیستند و هر استان در یک یا دو رشته از اسکیت فعالیت بیشتری دارد.
رییس کمیته امور استانهای فدراسیون اسکی جمهوری اسلامی گفت: در حال حاضر تنها دو استان تهران و خراسان رضوی از پیست اسکیت روی یخ طبیعی و فعال با حداقل استانداردهای لازم برخوردارند و به عنوان مثال برای انجام این ورزش استانهای همجوار برای استفاده از این پیست به مشهد سفر می کنند.
وی افزود: با توجه به قرار گرفتن رشته اسکیت در میان ورزشهای المپیکی و همچنین جذابیت این ورزش برای خانواده ها اقبال مردم، ورزشکاران و فعالان ورزشی بخش خصوصی و دولتی بویژه در شهرداری ها برای پرداختن به این رشته ورزشی افزایش چشمگیر داشته است.
عجم خراسانی با بیان اینکه اکنون اسکیت در ایران متحول شده است ادامه داد: با این اوصاف اکنون شهرداری ها و آمورزش و پرورش در قالب تفاهمنامه های مشترک با فدراسیون اسکیت در زمینه ساخت زیرساختها و فعالیت در حوزه استعدادیابی در مدارس اقدامات خوبی داشته اند.
وی که ریاست هیات اسکیت خراسان رضوی را نیز برعهده دارد، شمار ورزشکاران سازمان یافته در هشت رشته ورزشی زیرمجموعه فدراسیون اسکیت در این استان را ۲ هزار و ۲۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: بانوان حدود ۵۵ درصد اسکیت بازان خراسان رضوی را تشکیل می دهند.