مشهد- ایرنا- مدیر سلامت جمعیت، خانواده و جوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۰ درصد از مردانی که به مراکز بهداشتی این شهر مراجعه کرده‌اند پرونده سلامت نداشته و صرفا از آموزش‌های عمومی سطح شهر بهره می‌گرفتند.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر محمد احمدیان با بیان اینکه در شرایط کرونایی مراقبت‌های بهداشتی برای تمام اقشار به صورت غیرحضوری انجام می‌شود افزود: مردانی که برای تکمیل پرونده سلامت مراجعه نمی‌کنند یا هیچ اطلاعی از آنها در دست نیست در مناسبت‌های مختلف با اطلاع ‌رسانی در حوزه سلامت نسبت به برخی موضوعات آشنا می‌شوند اما این امر در مقایسه با مراقبت‌های پیگیر بهداشتی برای سلامتی افراد کارگشا و کافی نیست.

وی ادامه داد: برای تشویق مردان به پیگیری مراقبت‌های بهداشتی خود، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و نشست‌های مختلف در ادارات برگزار شده تا کارکنان با مرخصی ساعتی بتوانند به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه نموده و ضمن دریافت نمره تشویقی برای اهمیت دادن به سلامت خود در ارزشیابی سالانه، تحت مراقبت‌های بهداشتی نیز قرار گیرند.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و جوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه سرطان‌های دستگاه گوارش یکی از سرطان‌های شایع در مردان است در مراقبت‌های مردان تست فیت انجام می‌شود که بدخیمی گوارشی را مشخص می‌کند و اگر فرد مشکوک باشد برای انجام بررسی‌های لازم برای آندوسکوپی معرفی می‌شود.

وی افزود: اطلاع ‌رسانی عمومی در طول هفته سلامت مردان و مناسبت‌های مختلف بهداشتی از جمله هفته کنترل فشار خون و دیابت یکی دیگر از راه‌هایی است که موجب می‌شود آگاهی مردان نسبت به بیماریهای زمینه‌ای افزایش یابد و برای بررسی‌های بیشتر به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.