به گزارش ایرنا، رییس اورژانس پیشبیمارستانی استان همدان در آیین افتتاح این پایگاه گفت: ۶۰ پایگاه اورژانس شهری و جادهای با ۴۵۰ نیرو و بهره مندی از ۹۳ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک بیمارستان صحرایی ۳۰ تختخوابی و یک بالگرد در استان همدان فعال و آماده خدمت رسانی در مواقع لزوم هستند.
«حبیب معصومی» افزود: درهمین ارتباط ۶ پایگاه اورژانس دیگر شامل سه پایگاه شهری و سه پایگاه جادهای نیز در سال آینده راه اندازی و به مجموع پایگاه های فعال استان همدان اضافه خواهد شد.
وی گفت: شهرستان ملایر با احتساب این پایگاه دارای ۱۰ پایگاه شهری و جادهای است که ساختمان پایگاه جادهای محور سد کلان در روستای آشمیزان نیز همزمان با هفته سلامت در اوایل اردیبهشت سال آینده تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه پایگاه جادهای حسین آبادناظم نیز با ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار با مشارکت خیرین در حال ساخت است، از اختصاص یک دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه اورژانس موتوری(موتورلانس) به مجموعه اورژانس ملایر برای ارایه خدمات به مصدومان حوادث در سطح منطقه خبر داد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی استان همدان ایجاد چند پد بالگرد در نقاط مختلف این شهرستان به ویژه در محور ملایر- اراک و سد کلان را از دیگر برنامه های بخش فوریت های پزشکی منطقه عنوان کرد و افزود: به دلیل همجواری بیمارستان امام حسین(ع) ملایر یه سایت خنداب، در صدد راهاندازی بخش شیمیایی، میکروبی و هستهای در این بیمارستان هستیم.
به گفته معصومی، تا سال ۸۵ ملایر تنها ۲ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی داشت که این تعداد هم اکنون به ۱۰ مرکز افزایش یافته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز دراین آیین گفت: مرکز اورژانش پیش بیمارستانی شهری ملایر با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان تجهیز و بازسازی شد و یک دستگاه آمبولانس نیز با ۲ میلیارد تومان برای این پایگاه اختصاص یافت که با راهاندازی این پایگاه تاخیر در امدادرسانی این نقطه از شهر برطرف می شود..
«محسن ترکاشوند» افزود: هفت هزار و ۵۰۰ ماموریت توسط پایگاه های اورژانس شهرستان ملایر در ۱۰ ماه نخست امسال انجام شده که ۷۵ درصد مصدومان این ماموریتها به بیمارستان امام حسین(ع) و ۲۵ درصد نیز به بیمارستانهای مهر و دکتر غرضی انتقال داده شده اند.
استان همدان دارای ۲۳ پایگاه اورژانس شهری و ۳۷ پایگاه اورژانس جادهای است.