ایرج حیدری روز سهشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان با محوریت بررسی بازار مرغ استان افزود: با توجه به تولید مناسب مرغ در سطح مرغداریهای هرمزگان کمبود این ماده پروتئینی در بازار استان قابل پذیرش نیست.
وی بیان داشت: فرمانداران باید مبادی خروجی شهرستان ها را رصد و کنترل کنند تا از هرگونه خروج مرغ جلوگیری شود و در این زمینه از ظرفیت پلیس بهره گرفته شود.
معاون استاندار هرمزگان با انتقاد از روند توزیع مرغ اظهارداشت: بخشی از اختلالات موجود در بازار مرغ، نارساییها در شبکه توزیع است که ضروری بوده بر شبکه توزیع مرغ هرمزگان نظارت بیشتری صورت گیرد.
وی تصریح کرد: عرضه مرغ در فروشگاه های کوچک و خرده فروشی های هرمزگان تقویت شود و در این راستا از ظرفیت بسیج اصناف بهره گرفته شود.
حیدری افزود: جهاد کشاورزی با برنامه مشخص و مدون در زمین تامین بازار تامین مرغ مورد نیاز هرمزگان با رفع مشکلات فعالان این بخش اقدام کند تا از هرگونه اختلال و کمبود در بازار این محصول جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: از کشتارگاه های هرمزگان با رفع موانع حمایت شود تا روند عرضه مرغ به بازار سرعت گیرد.
گفتنی است؛ واحدهای مرغداری هرمزگان با تولید بیش از ۳۳ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ موجب افزایش هفت درصدی تولید امسال نسبت به همسنجی با پارسال شدند.
نیاز هرمزگان به گوشت مرغ با سرانه ۱۸ کیلوگرم، ۳۲ هزار و ۴۰ تن به صورت سالانه و ۹۰ تن به صورت روزانه است.
باتوجه به عملکرد صنعت مرغداری هرمزگان، در ۱۰ ماهه سالجاری بیش از ۱۶ میلیون و ۶۶۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان هرمزگان صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
بندرعباس- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان خروج گوشت مرغ از استان را با هدف مدیریت بازار این ماده پروتئینی ممنوع اعلام کرد و گفت: اداره کل تعزیرات حکومتی باید با متخلفان اصلی که اقدام به خروج مرغ از هرمزگان، قاطعانه برخورد کند.