سید جواد احمدی خضربیگی شامگاه سهشنبه در حاشیه بازدید معاونان سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از فروشگاههای زنجیرهای شهر بیرجند در جمع خبرنگاران افزود: در ۱۰ ماه گذشته بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار بازرسی در سطح کشور انجام شد که منجر به تشکیل بیش از ۲۶۰ هزار پرونده تخلف صنفی شده است.
وی اظهار داشت: پروندههای تخلف به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شد که برخی رسیدگی شده و تعدادی هم در دست رسیدگی است.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: بیشترین تخلفات در بخش گرانفروشی و عدم صدور فاکتور بوده است.
وی افزود: شعب ویژهای توسط تعزیرات حکومتی در سطح کشور تشکیل شده تا شکایتها و پروندههای تخلف با سرعت بیشتری رسیدگی شود و بازدارندگی مناسبی داشته باشد.
احمدی با تاکید بر اینکه افرادی که تخلف کنند در امان نیستند تصریح کرد: با توجه به اینکه در هفتههای پایانی سال قرار داریم در عرضه و تقاضای کالاهای اساسی لازم است وضعیت استانها بررسی شود، به همین دلیل امروز به همراه مسوولان سازمان صمت خراسان جنوبی وضعیت فروشگاههای استان بررسی شد.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از تشدید نظارتها در روزهای پایانی سال خبر داد و افزود: طرح تشدید نظارت بر بازار و واحدهای صنفی از ۱۵ بهمن در سراسر کشور آغاز شد و به مدت ۲ ماه ادامه دارد که در این مدت بازرسان در دسترس مردم هستند تا شکایتها فوری گزارش و رسیدگی شود.
وی گفت: خوشبختانه شرایط خراسان جنوبی هم از لحاظ فراوانی و هم قیمت اقلام کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم، خوب است.
احمدی تاکید کرد: با تلاش همکاران وزارتخانه در پایان سال جاری و اوایل سال ۱۴۰۰ شرایط خوبی در تامین کالاهای مورد نیاز مردم و قیمت کالا رقم خواهد خورد.
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات، معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکههای توزیعی، معاون نظارت بر کالاهای سرمایهای و خدمات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به همراه مسوولان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی امشب از فروشگاههای زنجیرهای اتکا، افق کوروش و بازار روز بیرجند بازدید کردند و نحوه تامین، توزیع و قیمت کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم از نزدیک بررسی شد.