به گزارش ایرنا، وحید فروهر روز چهارشنبه در نشستی وبیناری در این زمینه گفت: این طرح با هدف شناسایی استعدادهای جوانان بویژه سازمانهای مردمنهاد جوانان اجرا میگردد تا جوانان بتوانند با توجه به نیازهای استان و شرایط منطقهای نسبت به ایجاد کسب و کار اقدام نمایند و تا مرحله توزیع و فروش محصولات نیز برسانند.
وی افزود: در این مراکز بنا است فضا، اینترنت و سایر امکانات و خدماتی را که در توان مجری است، در اختیار ایدهپردازان قرار گیرد و در بازه زمانی مشخص یک شبکه یا تیم متشکل به وجود آید.
سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان اردبیل بیان کرد: ایجاد مراکز نوآوری و شکوفایی فرصتی است تا از روشهای بهتری برای تسهیل اشتغالزایی جوانان استفاده شود و متخصصان در قالب این طرح به دنبال این موضوع هستند که خدماتی را به جوانان و سمنهای خلاق و دارای ایده کسب و کار ارائه دهند.
وی اضافه کرد: تفاوت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی با دیگر مراکز رشد، این است که بر اساس مزیت و نیازهای محلی و منطقهای آموزشهای لازم داده میشود تا جوانان صاحب ایده در نهایت مستقیم به بازار متصل شوند.
۳۳ شرکت دانشبنیان تاکنون در استان اردبیل راهاندازی شده و تعداد واحدهای فناور در این استان به ۲۶۷ واحد و شرکتهای تجاریسازی شده فناور به ۹۰ مورد رسیده است.