به گزارش ایرنا، «وحید علی ضمیر» روز چهارشنبه در وبینار ملی دگرگونی در حکمرانی ریسک بحران در دبیرخانه کشوری تاب آورسازی همدان، افزود: دلایل زیادی وجود دارد که شهرداران و شوراهای شهر، تاب آوری را به عنوان بخشی از دستور کار توسعه سیاسی و پایدار خود در اولویت قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه کشوری شهرهای تاب آور در یک فرآیند مشارکتی به دنبال آن است که با سایر شهرداریها و سازمان های سیاستگذار همچون مدیریت بحران و سازمان دهیاری و شهرداریها ، به راهکارهای عملی جهت اجرای اصول دهگانه تاب آوری دست یابد.
معاون خدمات شهری شهرداری همدان افزود: این دبیرخانه تلاش میکند با هماهنگی و شناسایی ظرفیتها و ارزیابی و نظارت بر خطرپذیری، همراه با همفکری و همافزایی با مدیریت بحران بر اتخاذ تدابیر زیست محیطی، فرهنگی و اجتماعی بپردازد.
وی تاکید کرد: با دانش و فناوری و آموزش شهروندی می توان فرهنگ ایمنی و تابآوری را در جامعه نهادینه کرد.
علی ضمیر ادامه داد: این دبیرخانه آمادگی برای واکنش موثر در تمام سطحهای مدیریتی را دارد و امیدواریم با اقدامات هماهنگ و ویژه شاهد افزایش تابآوری در شهرها باشیم.
وی بیان کرد: هدف از این امر در مرحله اول کمک به شهرداران و سیاستگذاران و اعضای شورای شهر برای اتخاذ سیاست های عمومی، تصمیم گیری و سازمان دهی در طول دوره ای که فعالیتهای کاهش خطرپذیری بلایا و تاب آوری را اجرا میکنند، است.
وی ادامه داد: دبیرخانه شهرهای تاب آور سعی دارد با حفظ امانت داری شیوه های نوین و بدیع ، ابزار و تخصص سایر شهرداریها درحوزه تاب آوری را در قالب نشریه های تخصصی ، کتاب و برگزاری جشنواره های ملی و بین المللی به اشتراک بگذارد.
علی ضمیر عنوان کرد: در این فرایند مشارکتی ،پایگاه اطلاع رسانی گسترده ای باید در کشور ایجاد شود که برای آگاهی بیشتر شهروندان در حوزه ی کاهش خطرپذیری و به عنوان تلاشی گروهی، فرصت منحصر به فردی برای تقویت مشارکت فراهم می کند.
وی گفت: دبیر خانه کشوری شهرهای تاب آور با همراهی و مشارکت سایر شهرداریها تلاش خواهد کرد با جریان سازی فکری ، علمی ، پژوهشی کاهش خطرپذیری بلایا را با تلاشی جمعی رواج دهد.
نشست «دگرگونی در حکمرانی ریسک بحران» امروز در دبیرخانه کشوری تاب آورسازی با حضور دکتر علی عسگری استاد دانشگاه یورک تورنتو کانادا و کارکنان شهرداری های سراسر کشور به صورت برخط برگزار شد.
به گزارش ایرنا، دبیرخانه کشوری شهرهای تابآور با هدف پیشگیری از مخاطرات و مقابله با حوادث احتمالی در شهرداری همدان راهاندازی و فعال شده است.