حجت الله میرزایی روز چهارشنبه در جلسه مشترک ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری گلستان اظهار داشت: جایگزین کردن دام اصلاح شده با نمونه محلی، توسعه گلخانه و معرفی ارقام جدید زراعی از جمله راهکارهای افزایش نرخ بهره وری کشاورزی در گلستان است.
وی افزود: یکی از محدودیت های گلستان برای راه اندازی مراکز صنعتی و سرمایه گذاری، کمبود زمین به ویژه در مناطق جنوبی و دشواری در تامین آب و برق در بخش های شمالی این استان است.
معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با وجود برخورداری گلستان از ظرفیت رونق کشت گلخانهای، در حال حاضر فقط ۵۰ هکتار کشت گلخانه ای در این استان ایجاد شده در حالی که در منطقه کویری یزد ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار کشت گلخانه ای وجود دارد.
میرزایی افزود: نباید اجازه داد صنایع آلاینده ای مانند پتروشیمی در استان های شمالی از جمله گلستان ایجاد شود و بهترین راه برای رونق اقتصاد و اشتغال در این استان ها توسعه بخش کشاورزی و صنعتی کردن آن است.
استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: اجرای ۲۴ پروژه اقتصاد مقاومتی برای امسال و ۳۰ پروژه برای سال آینده در استان پیش بینی شده که تسریع در اجرای آن ها زمینه افزایش اشتغال را فراهم میآورد.
هادی حق شناس اظهار داشت: توجه وزارت تعاون به پروژه های کلان گلستان نظیر مجتمع پرورش میگوی گمیشان و نیروگاه سیکل ترکیبی علی آبادکتول، پروژه توسعه کشت گلخانه ای و همچنین کشت گیاهان دارویی و حمایت از طرح های استارتاپی می تواند زمینه رشد و توسعه گلستان را تسریع کند.
میرزایی معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی، پناه معاون توسعه مدیریت و منابع و منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیروز و امروز با حضور در گلستان از طرح های در حال بهره برداری، افتتاح یا در دست ساخت زیر مجموعه این وزارتخانه سرکشی کردند.