کرمان - ایرنا - معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه دولت برای دستیابی به آمار ۳۰ درصد دانشجوی مهارتی برنامه‌ریزی کرده است گفت: این رقم اکنون به دلیل نبودد بسترسازی مناسب به کمتر از ۱۵ درصد رسیده است.

احمدرضا پیش‌بین شبانگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: تربیت کارآفرین هدف اصلی دانشگاه‌های علمی کاربردی است.

وی اظهار داشت: دانشگاه‌ علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور و مولود انقلاب است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: امروز می‌توانیم ادعا کنیم میزان اشتغال دانشجویان این دانشگاه بالاترین نرخ را نسبت به سایر دانشگاه ها دارد.

پیش‌بین ادامه داد: اکنون آموزش‌ های مورد نیاز جامعه در دانشگاه‌های علمی کاربردی ارائه می ‌شود و این مهم به اشتغالزایی کمک می کند.

وی با بیان اینکه طرح ساماندهی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سه سال گذشته اجرا شده است تصریح کرد: مدرسان این دانشگاه مسیر جذب را طی کرده اند و طرح ساماندهی مراکز دانشگاهی علمی کاربردی اجرا شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه هزار و ۷۰۰ مرکز دانشگاهی طی سال های گذشته فعال بوده است بیان داشت: این تعداد اکنون به ۶۰۱ مرکز رسیده است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ۱۴۵ هزار دانشجو دارد بیان داشت: ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ های علمی کاربردی بیش از این مقدار است و دولت با توجه به بالا بودن هزینه‌های نظام آموزش مهارتی می تواند بخشی از این هزینه ‌ها را تقبل کند.

وی برنامه نویسی درسی را یکی از اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان و تصریح کرد: رشته های دانشگاهی متناسب با نیازهای هر منطقه تعریف می شود.

پیش‌بین همچنین به تحصیل رایگان فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: بنیاد شهید متعهد پرداحت شهریه این دانشجویان است.

وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران شهریه این دانشجویان را به صورت کامل پرداحت نکرده و بدهی این نهاد به دانشگاه جامع علمی کاربردی  بنیاد شهید به دانشگاه علمی کاربردی به حدود ۸۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با اشاره به خصوصی بودن مراکز علمی کاربردی دانشگاهی بیان کرد: افزایش بدهی بنیاد شهید به این دانشگاه موجب بروز مشکلاتی شده است که برای رفع این مشکل مقرر شد بنیاد شهید برخی از اموال خود را بفروشد و این بدهی را بپردازد.

وی با بیان اینکه از سال آینده در برخی از رشته‌های پروژه محور دانشجوی ارشد می پذیریم گفت: این اقدام حلقه نظام آموزش مهارتی را کامل تر می کند که در استان کرمان نیز ۲ مرکز دانشگاهی ظرفیت پذیرش دانشجوی ارشد دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: مراکز علمی کاربردی استان کرمان ۲۱ انجمن علمی دانشجویی و ۲۷ کانون فرهنگی دارند که موجب تقویت مراکز نوآوری می شوند.

وی افزود: دانشجویان می توانند از نیمسال دوم سال جاری بیش از ۷۰ درصد شهریه خود را از طریق اخذ تسهیلات پرداخت کنند و این مهم را تا چهار نیم سال ادامه دهند.

وی همچنین کرمان را مهد سلحشوران عرصه مقاومت دانست و گفت: این استان، زادگاه سرداران بزرگی همچون سپهبد شهید سلیمانی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه خانواده علمی کاربردی ۱۱۰ شهید را تقدیم نظام کرده است گفت: بیش از هشت هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در این دانشگاه تحصیل می کنند.