فرشاد یاسمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عمده خسارت ها به سیاه چادرهای این خانوارها وارد که دچار پارگی جزئی تا شدید شده است.
وی افزود: عشایر ساکن در شهرستان های چوار، ایوان، ملکشاهی، دره شهر و آبدانان خسارت دیده اند که حجم خسارت ها به عشایر مناطق چوار و بولی بیشتر از دیگر نقاط برآورد شده است.
یاسمی یادآور شد: البته پایش تمام کانون های استقرار عشایر برای بررسی بروز خسارت های احتمالی هنوز ادامه دارد.
وی گفت: از دیروز تاکنون تیم هایی از هلال احمر، مدیریت بحران و امور عشایر با همکاری فرمانداری این شهرستان ها خدماتی نظیر اهدای چادر به خانوارهایی که سیاه چادرهایشان آسیب جدی دیده بود و قابل سکونت نبود، پتو، آب آشامیدنی و مواد غذایی به وضعیت عشایر آسیب دیده رسیدگی کردند و این روند با حضور این تیم ها در مناطق عشایری کماکان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: هیچ گونه آسیب جانی و مالی خاصی به عشایر استان وارد نشده و به احشام عشایر نیز هیچ گونه خسارتی نرسیده است.
وی افزود: همچنین تعدادی از ایل راه های عشایری که از استحکام مناسبی برخوردار نیستند نیز به علت بارندگی ها و تندباد خسارت دیده اند و کارشناسان در حال برررسی و برآورد میزان اولیه خسارت ها به خانواده های عشایر و ایل راه ها هستند.
طبق سرشماری سال جاری مرکز آمار ایران از جمعیت عشایر کوچرو، تعداد خانوارهای عشایر استان ایلام از ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار به ۱۰ هزار و ۴۸۳ خانوار افزایش یافته است.
جمعیت دام عشایر استان ایلام یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین است.