به گزارش ایرنا، آزولای به خبرگزاری رسمی کویت (کونا) گفت: موج تعطیلی جهانی مدارس و دانشگاهها، اکثریت دانشجویان ودانشآموزان را تحت الشعاع قرار داد و موجب نابرابری در مسأله آموزش شد.
رییس یونسکو با بیان این که شیوع این ویروس همچنین دگرگونی ریشهای در نظامهای آموزش در سراسر جهان ایجاد کرد، هشدار داد که تعطیلی مدارس و دانشگاهها برای مدت طولانی و تکرار این موضوع موجب خسارت شدید در امر آموزش شده و سلامت روانی دانش آموزان را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی بر ضرورت باز بودن مدارس یا بازگشایی سریع آنها با رعایت کامل پروتوکلهای بهداشتی تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که یونسکو در تلاش است با تمام راهها از جمله آموزش از راه دور، آموزش مدارس ادامه یابد، هرچند که این روش نمیتواند جای آموزش حضوری را بگیرد.
وزیر پیشین فرهنگ فرانسه گفت: زمانی که پیک کرونا در بهار ۲۰۲۰ رخ داد، تحصیل حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دانشآموز در بیش از یکصد و ۹۰ کشور جهان به تعطیلی کشیده شد که این میزان حدود ۹۰ درصد از کل دانشآموزان جهان است.
آزولای اضافه کرد: امروز و پس از گذشت حدود یک سال از شیوع کرونا، همچنان بیش از ۸۰۰ میلیون دانشجو با اختلال زیاد در آموزش روبرو هستند که این اختلال شامل تعطیلی کامل یا کاهش ساعتهای درسی آنان است.
وی بار دیگر هشدار داد که که این بحران شاید افزایش بودجه سالانه آموزش در کشورهای فقیر را در پی داشته باشد و موجب شود که بخش آموزش نیازمند ۲۰۰ میلیارد دلار شود.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا که علاوه بر آموزش بسیاری از کسب وکارها را نیز با معضلات بیشماری روبرو کرده است، تاکنون به ۱۱۰ میلیون و ۹۲۹ هزار نفر رسیده که از این تعداد ۲ میلیون و ۴۵۴ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند و بیش از ۸۵ میلیون نفر نیز بهبود یافتهاند.