سید حسینعلی موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشترین اعتبارات سیل به ایلام برای بخش ماژین به دلیل خسارت زیاد و بخش مرکزی سیروان نیز به دلیل عقب نشینی روستاها در نظر گرفته شد.
وی یادآور شد: مابقی اعتبار اختصاص یافته برای آسفالت معابر، عمران و آبادانی روستاهای هدف هزینه شد.
مدیرکل امور روستایی استانداری ایلام افزود: امسال ۱۳ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات سفر معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در قالب وام به افرادیکه تحت حمایت هیچ نهاد حمایتی نیستند، در نظر گرفته شد.
موسوی اضافه کرد: میزان وام حداکثر ۲۰۰ میلیون ریال و با کارمزد چهار درصد به افراد روستایی اعطا شده است.
وی تاکید کرد: پنج بانک صادرات، ملت، کشاورزی، رفاه و ملی این تسهیلات را به متقاضیانی که دارای شرایط بودند، پرداخت کردند.
مدیرکل امور روستایی استانداری ایلام همچنین از ارتقا ۱۶۶ دهیاری ایلام به رتبه ۲ دهیار در استان خبر داد و گفت: ارتقا رتبه هر دهیاری می تواند به افزایش منابع مالی و درآمدزایی آن منطقه کمک کند.
موسوی اضافه کرد: چارت جدید ساماندهی روستاها از سوی سازمان دهیاری های وزارت کشور ابلاغ شده که بر اساس این چارت جدید هر دهیار می تواند حداکثر ۲ نفر نیروی جدید را از محل درآمدهای خود در دهیارها بکارگیری کند.
وی تاکید کرد: بر اساس چارت جدید وزارت کشور ۳۳۵ دهیاری استان می توانند بیش از ۷۰۰ نفر را بکارگیری کنند که این افراد از حقوق، مزایا و بیمه نیز بهره مند خواهند شد.
مدیرکل امور روستایی استانداری ایلام اظهار داشت: این تعداد نیروی جدید تعریف شده برای هر دهیاری استان، علاوه بر ناظر فنی و مسوول مالی دهیاری هر بخشداری است.
موسوی اضافه کرد: دهیاری های بالای پنج هزار نفر جمعیت حتی مجاز هستند هر دهیار حداکثر تا پنج نفر را بکار گیری کند.
به گزارش ایرنا، ایلام دارای ۶۰۰ روستا و ۳۵۵ دهیاری بوده و جمعیت روستایی این استان بیش از ۱۸۸ هزار نفر است.