به گزارش ایرنا، رحمت الله قیصوری روز شنبه در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه اظهار داشت: سند آمایش سرزمین در کارگروه های تخصصی وزارتخانه های مختلف به تصویب رسیده و هم اکنون در دست بررسی و تصویب نهایی توسط شورای عالی آمایش است.
وی افزود: همزمان با شروع برنامه هفتم توسعه کشور طرح ها و اهداف سند آمایش سرزمین نیز اجرایی می شود.
قیصوری یادآور شد: سند آمایش سرزمین یک برنامه بلندمدت ۲۰ تا ۵۰ ساله در ۱۱ محور اصلی است که در آن نقاط ضعف و قوت، ظرفیت، پتناسیل، فرصت، تهدید و تمام ملاحظات زیست محیطی و پدافند غیر عامل، افزایش جمعیت، گسترش مناطق مسکونی شهری و روستایی، تحولات منطقه ای و جهانی گنجانده شده است.
وی اضافه کرد: توسعه کشاورزی، افزایش صادارت، مراودات مرزی، منابع آب، نفت،گاز، صنعت، صنایع پایین دستی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، حمل و نقل، ... از مهم ترین محورهای این سند است که برای هر منطقه در استان براساس این شاخص ها برنامه ریزی مدون تدوین شده است.
وی با بیان اینکه این سند قابلیت اصلاحات دارد، ابراز امیدواری کرد: در پایان ۵۰ ساله سند آمایش ایلام، استانی توسعه یافته با منابع درآمدی پایدار باشد.
به گزارش ایرنا، مطالعات و تدوین سند آمایش سرزمین در استان ایلام از ۹۶ شروع و تا سال ۹۷ ادامه داشت و با تصویب در شورای برنامه ریزی استان برای تایید به مراجع کشوری واگذار شد و هم اکنون در حال بررسی و تایید نهایی توسط شورای عالی آمایش است که تا اوایل سال آینده انجام خواهد گرفت و در صورت وجود رفع نقص، اصلاحات انجام می شود.
استان ایلام دارای ۱۲ شهرستان و ۵۸۰ هزار نفر جمعیت است و ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد.