امین بهاروند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه از اول اسفندماه چاپ دفترچه های درمانی تامین اجتماعی متوقف و طرح نسخه الکترونیک اجرا شده است، پرداختی پزشکان و مراکز طرف قرارداد به روز شد تا تمایل بیشتری نسبت به ادامه طرح نسخه الکترونیک داشته باشند.
وی اجرای نسخه الکترونیک را طرح مناسبی برای ارائه بهتر خدمات به بیمه شدگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دانست و گفت: حدود سه سال گذشته دفترچه های بیمه در مراکز ملکی تامین اجتماعی حذف و نسخه الکترونیک جایگزین آن شده است.
وی با بیان اینکه اکنون ۱۰۰ درصد نسخ تولیدی در مراکز ملکی تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی است اظهار داشت: مطالبات مطب پزشکان و دیگر مراکز طرف قرارداد در گذشته با تاخیر ۱۰ ماهه پرداخت می شد، اما اکنون با اجرای نسخه الکترونیک به روز شده و پزشکان مطب می توانند طلب خود را تا ساعت ۲۴ روز ویزیت بیمار، دریافت کنند.
بهاروند خاطرنشان کرد: با اجرای طرح نسخه الکترونیک در مراکز طرف قرارداد، تیم پشتیبانی اداره کل درمان تامین اجتماعی به صورت ۲۴ ساعته برای حل مشکلات احتمالی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان این سازمان فعالیت دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان اضافه کرد: برای پرداخت به روز طلب داروخانه ها نیز اقدامات جدی انجام شد اما براساس درخواست متولیان داروخانه های استان، مطالبات آنها ماهیانه واریز می شود.
بهاروند تصریح کرد: حذف دفترچه درمانی و اجرای نسخه الکترونیک گام بلند سازمان تامین اجتماعی است تا بیمه شدگان و مستمری بگیران بتوانند خدمات خود را به بهترین شیوه و در سریعترین زمان دریافت کنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان گفت: چاپ دفترچه های تامین اجتماعی از اول اسفند ماه سال جاری متوقف شد و از این تاریخ به بعد ارائه خدمت در زمان مراجعه به پزشک و موسسات تشخیصی درمانی با ارایه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه درمانی میسر است.
جمعیت بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی در لرستان ۲۲۱ هزار نفر و با احتساب اعضای خانواده ۶۵۰ هزار نفر هستند، ۸۰ هزار مستمری بگیر اصلی در سه حوزه بازنشستگان، بازماندگان و ازکارافتادگان با حدود ۲۵۰ هزار نفر افراد تحت پوشش نیز از خدمات این سازمان بهره مند هستند که در مجموع بیش از ۹۰۰ هزار نفر در در قالب اصلی و تبعی تحت پوشش تامین اجتماعی لرستان قرار دارند.