به گزارش ایرنا، لیلا آژیر روز یکشنبه در نشست با مسوولان جهاددانشگاهی کردستان اظهار داشت: تجربه سازنده جهاددانشگاهی در زمینه آموزشهای کاربردی می تواند وارد حوزه خانواده شده و از آسیب اجتماعی طلاق کم کند.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز دفاتر پیش از ازدواج افزود: با وجود اینکه دستگاههای مختلفی در استان در این زمینه فعالیت دارند ولی به دلیل عملکرد جزیرهای تاثیر آن چندان قابل توجه نبوده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کردستان فقر را عامل اصلی آسیب های اجتماعی اعلام و اظهار داشت: استان ظرفیتهای خوبی مانند مرز دارد که می تواند در ایجاد اشتغال موثر باشد ولی هنوز از این ظرفیت آنگونه که باید استفاده نشده است.
آژیر تاکید کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که در این چند سال توسط جهاددانشگاهی استان کردستان در حال برگزاری است فعالیتی بسیار مهم در کاهش بیکاری به ویژه زنان استان بوده است.
وی به ایدههای مناسب جهاددانشگاهی برای کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: همافزایی مناسب می تواند زمینه شکوفایی این ظرفیتها را فراهم کند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری استان کردستان اضافه کرد: افزایش سهمیه استان در زمینه مشاغل خانگی، کمک زیادی به جامعه و به ویژه مناطق حاشیهنشین از جمله استقلال مالی بانوان دارد.
رییس جهاددانشگاهی کردستان هم در این نشست گفت: این نهاد آمادگی کاملی برای همکاری با حوزه بانوان و خانواده استانداری دارد، اظهار داشت: جهاددانشگاهی برای آموزشهای پیش از ازدواج آمادگی کامل دارد.
اکبر اسدی، نبود آموزش مناسب به ویژه در زمینه مهارتهای زندگی، باعث اختلاف بین زوجین می شود، افزود: جهاددانشگاهی بسته کاملی از خدمات کاربردی دارد که می تواند در اختیار دستگاههای متولی قرار دهد.
وی گفت: ظرفیتهای جهاددانشگاهی باید دیده شود و بصورت کاربردی در زمینه توسعه استان استفاده شود.
جهاددانشگاهی نهادی است عمومی و غیردولتی زیرنظر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای شخصیت مستقل و از لحاظ اداری، استخدامی و مالی تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی به تصویب هیات امنای جهاددانشگاهی میسد.